Corona Zekerheidspakket Bagage altijd inclusief Geen reserveringskosten Meer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

All-inclusive vakantie bij FTI

Laat je portemonnee maar thuis, want tijdens een all-inclusive vakantie is alles inbegrepen! Geniet optimaal van jouw vakantie zoals het hoort: onbezorgd en in al jouw wensen voorzien. Luxe resorts bieden vaak een uitgebreide all-inclusive formule waarbij het resort of hotel direct aan of dicht bij het strand ligt, maaltijden inbegrepen zijn en je de hele dag door kunt genieten van drankjes. Heb jij gekozen voor ultra all-inclusive? Dan heb je vaak 24 uur per dag drankjes en hapjes tot jouw beschikking!

Bekijk de aanbiedingen

Wat zijn de perfecte bestemmingen voor een all-inclusive vakantie?

Turkije

Wie op vakantie gaat naar Turkije, kiest meestal voor een all-inclusive vakantie. Want laten we eerlijk zijn, waarom zou je niet voor een all-inclusive arrangement in Turkije kiezen? Onbezorgd genieten van al het moois wat Turkije te bieden heeft en even helemaal nergens aan hoeven denken. Bij FTI Reizen betekent all-inclusive ook echt all-inclusive, geen verborgen kosten. Zo is de transfer en bagage inclusief de prijs!

Bekijk de aanbiedingen
Egypte

Droom jij van een vakantie die in het teken staat van ontzorgd worden en optimaal genieten? Kies dan voor een all-inclusive vakantie in Egypte. FTI biedt de meest luxe hotels aan voor elk budget. Zo kan jij de ene dag genieten aan het zwembad met een cocktail in je hand, en de andere dag ontdekken wat Egypte allemaal te bieden heeft!

Bekijk de aanbiedingen
Griekenland

Helderblauwe zeeën, goude stranden en een bijzondere cultuur: een all-inclusive vakantie in Griekenland zal aan al jouw vakantiewensen voldoen. Kies je voor een dag aan het zwembad, duik je de zee in of ga je er een dag op uit om de Griekse cultuur te ontdekken? Met een all-inclusive Griekenland ligt de keuze bij jou, je kunt zonder al te veel te hoeven nadenken je dag invullen.

Bekijk de aanbiedingen
Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een zonzekere vakantiebestemming. De eilanden hebben een subtropisch klimaat en door de verkoelende invloed van het zeewater ligt de temperatuur het gehele jaar tussen een aangename 25 en 30 graden. De zeven grote en zes kleinere eilanden liggen ongeveer 115 kilometer ten westen van Marokko en zijn een populaire winterzonbestemming. Veel bezoekers kiezen tijdens hun vakantie voor een all-inclusive Canarische Eilanden.

Bekijk de aanbiedingen
Dubai

Dubai is een emiraat en maakt onderdeel uit van de Verenigde Arabische Emiraten. Het emiraat ligt aan de Perzische Golf en is met name bekend vanwege het zeer aantrekkelijk klimaat. Dubai kent geen rivieren en meren, maar kent wel de Dubai Creek en staat ook bekend om het Hadjargebergte. Zeer de moeite waard dus, met een all-inclusive Dubai kun je alle bezienswaardigheden ontdekken en daarna bijkomen in jouw hotel terwijl je geniet van alle voordelen die een all-inclusive hotel biedt.

Bekijk de aanbiedingen
Balearen

"De Balearen" klinkt misschien niet iedereen even bekend in de oren, maar als we hier zouden schrijven: Mallorca, Menorca en Ibiza, zal bij iedereen wel een belletje gaan rinkelen. De eilanden zijn alom bekend om hun pittige zomers, gezellige stranden (en de bijbehorende festivals), vriendelijke inwoners en lekkere eten. Enkele andere kleinere eilanden zijn onder meer Formentera en Cabrera. En al deze paradijzen zijn op slechts twee uurtjes vliegen. Wat wil je nu nog meer hebben voor je welverdiende vakantie?

Bekijk de aanbiedingen