Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Vakantie Mauritius

De westkust van Mauritius is het populairst met groenblauw water, hagelwit zand en prachtige palmbomen. Door de vlakaflopende stranden is het zeer geschikt voor families met kinderen. De noordkust heeft prachtige baaien en bij Grand Baie vind je talrijke bars, restaurants en winkels. Het oosten wordt gekenmerkt door suikerrietvelden en vissersdorpjes.

Vakantie op het eiland Mauritius

Zuidelijke kust: het zuidelijke deel van het eiland is ongerept en rustig, met licht glooiende heuvels, suikerrietvelden en natuurlijke stranden. De plaats Bel Ombre ligt aan een prachtige lagune, omgeven door plantages. Op de meest zuidwestelijke punt van het schiereiland Le Morne verrijst de imposante, 556 meter hoge „Le Morne Brabant“. Hier ligt één van de mooiste stranden van het eiland dat de beste omstandigheden biedt voor watersporten, met name voor kitesurfen. De door Casuarina-bomen omgeven baai bij Blue Bay biedt zeer goede omstandigheden voor zeilers en windsurfers.
Westelijke kust: geniet aan het stralend witte en oneindig lijkende strand van ontspannen vakantiedagen en spectaculaire zonsondergangen. Het vlak aflopende strand met beschermend rif is ook ideaal voor gezinnen met kinderen. De baai van Tamarin is vooral bij surfers heel populair.
Noordelijke kust: de noordkust is dankzij de vele baaien en zandstranden een geliefde toeristenbestemming. De levendige plaats Grand Baie biedt talrijke bars, restaurants, boetieks en een druk nachtleven. Cap Malheureux, het noordelijkste puntje van het eiland, biedt een sprookjesachtig uitzicht op de eilanden die ervoor liggen. In het noorden ligt ook de kleine badplaats Trou aux Biches met het ca. 3 km lange strand en de idyllische zwembaai Grand Gaube.

Golfen op Mauritius

Golf: Mauritius is één van de populairste vakantiebestemmingen voor golfliefhebbers, die hier onder ideale omstandigheden hun hobby kunnen beoefenen. De uitstekende golfterreinen zijn spectaculair aangelegd tussen bergen en zee. Veel golfbanen horen bij de grootste hotels en hotelgasten profiteren daarom van gratis of sterk afgeprijsde green fees. Ook niet-hotelgasten zijn op de meeste golfbanen van harte welkom.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again