Flexibel omboeken Bagage altijd inclusief Geen reserveringskosten Meer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

Contact

Heb jij een vraag, opmerking of hulp nodig bij het boeken? Onze collega's van het Service Center staan graag voor je klaar. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken: telefonisch, per mail of via de chat.

Telefoon
Bel 023 75219 20 voor vragen over een bestaande boekingen, hulp bij het maken van een boeking of voor overige informatie.

Openingstijden:

Maandag 10:00 - 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 17:30 uur

E-mail
Ook per mail kun je ons bereiken: mail@fti.nl.

Chat
Op fti.nl zit ook een chatfunctie. Als onze collega's beschikbaar zijn, kun je een chat starten via de rechterbovenhoek of via het pop-up scherm rechtsonder in beeld. Let op: wij kunnen via de chat geen reis inboeken, wij kunnen je wel meer vertellen over onze vakanties. 

Heb jij geboekt via een reisbureau?
Wij kunnen jouw boeking helaas niet bekijken. Neem voor meer informatie en bij vragen contact op met jouw reisbureau.

Klachten
Helaas komt het voor dat er iets niet gaat zoals jij verwacht. Ben jij niet tevreden en wil je daarom een klacht indienen? Dan kun je jouw klacht via mail versturen naar mail@fti.nl onder vermelding van de naam van de hoofdboeker en het boekingsnummer. Wij nemen alleen klachten in behandeling als je direct via fti.nl een reis hebt geboekt. Heb jij een reis geboekt bij een reisbureau of online aanbieder? Dan dien je bij hen een klacht in.

Reisinformatie
Bekijk hier onze algemene reisinformatie.

FAQ - veelgestelde vragen

Bekijk ook onze veelgestelde vragen. Hier vind je antwoorden op veel vragen. Antwoord niet gevonden? Neem dan contact op met ons Service Center.