Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Tenerife

Tenerife is dé hotspot voor last-minute reizen. Het grootste eiland van de Canarische Eilanden biedt op 2.000 km² zoveel verschillende attracties dat alle bezoekers gegarandeerd genieten. Een ongelooflijke verscheidenheid aan landschappen, plezier en actie, zandstranden in Caribische stijl, feesten en culturele hoogtepunten - iedereen vindt er zijn plekje. Bij FTI boek je de voordeligste last-minute Tenerife.

Bezienswaardigheden & hotspots Tenerife

Wie naar Tenerife gaat, kiest vaak voor een van de populaire vakantieoorden aan de zuidkust. In Los Christianos, Playa de las Américas of Costa Adeje krijg je bijna alles wat je wilt van een strandvakantie. Heerlijke warmte, turquoise zee en zand in alle kleuren tussen zwart en wit, gekoppeld aan een optimale infrastructuur. Strandbars voor iedereen om te chillen of te dansen, afgelegen baaien om te ontspannen, spannende bestemmingen voor alle leeftijden en in het achterland een bijna ongerepte natuur in de schaduw van de hoogste berg van Spanje.

In het Teide National Park test niet alleen de NASA zijn maanvoertuigen, het is ook de filmset voor "Planet of the Apes" of "Star Wars". Op 36 wandelroutes op allerlei niveaus zijn er tochten die zeker de moeite waard zijn en die tussen de twee uur en een hele dag duren. Nog een tip voor natuurliefhebbers: de Cuevas del Viento bij Icod de los Vinods in het noorden van Tenerife. Met een lengte van 17 km zijn de uitgestrekte ondergrondse grotten de grootste lavagrotten van Europa. In de stad bij de grotten vind je ook de oudste drakenboom ter wereld.

Puerto Santiago biedt nog meer attracties: er is een schilderachtige baai van diep zwart zand en de nabijgelegen kliffen Los Gigantes. Als u door de ruige Masca-kloof loopt, kom je heel dicht bij de gigantische kliffen. Maar ook Las Teresitas ten noorden van Santa Cruz is een dagtocht waard: het palmenstrand wordt beschouwd als de "Copacabana van Tenerife". En wie zich wil uitleven in kunst en cultuur, brengt een dag door in La Laguna of La Orotava. Het centrum van La Orotava maakt deel uit van het UNESCO-Werelderfgoed en La Laguna scoort met een historische oude stad die de moeite van het bekijken waard is.

Boek jouw last-minute Tenerife

Bij FTI boek je een voordelige last-minute Tenerife: inclusief bagage en vaak ook transfer! Maak jouw keuze uit één van onze last-minute-aanbiedingen.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again