Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Egypte

Egypte is de thuisbasis waar je oog in oog staat met oude farao's, is een oogverblindende bestemming met graven en tempels die iedereen direct zal verbazen. Het zijn echter niet allemaal bekend schatten. Door de uitgestrekte woestijngebieden, te prachtige plekken waar je kunt duiken en de bekende rivier de Nijl is er in dit land voor elk wat wils. Ontdek jouw last-minute Egypte bij FTI!

Bezienswaardigheden Egypte

Luxor
Liefhebbers van het strand gaan tijdens een vakantie in het land maar al te graag naar de Sinaï. In dit gebied kun je maximaal genieten de zon, terwijl archeologiefans een velddag zullen hebben in Luxor. Dit land heeft meer dan genoeg om te zien en te doen voor vakantiegangers, wat dit het ideale land maakt voor een leuke mix van activiteiten die avontuur, cultuur en ontspanning samen laten komen.

Sharm el Sheikh
Sharm el Sheikh wordt vandaag de dag gezien als het belangrijkste en meest toeristische gedeelte dat het Sinaï schiereiland rijk is. Ook is dit een van 's werelds beste bestemmingen waar je kunt duiken. Het waren immers de wonderen onder water van de Rode Zee - en dan vooral de wateren van het Ras Mohammed Marine Park, dan je iets ten zuiden van de stad kunt vinden, die 'Sharm' op de eerste plaats plaatsten. 

Marsa Alam
Marsa Alam biedt, naast de uitstekende duikmogelijkheden, interessante dagtochten, excursies en activiteiten. Bezoek de haven van El Quseir en een oude goudmijn, geniet van een dagtrip naar de Emeral-mijnen, bezoek de prachtige Karnak-tempel en geniet van een dagtour in de woestijn en bezoek het Wadi Gimal National Park.

Hurghada
Hurghada is de oudste en bekendste badplaats van Egypte. De kleurrijke en bizarre Rode Zee-wereld van koraal- en vissenleven bracht Hurghada voor het eerst wereldwijd onder de aandacht, terwijl de eens zo kleine vissersnederzetting op vaste grond is uitgegroeid tot een vakantieoord dat rechtstreeks op het toerisme is gericht.

El Gouna

El Gouna is de ultieme vakantiebestemming als je graag helemaal tot rust komt. Dit kunstmatig aangelegd gebied bestaat voornamelijk uit grote resorts, waar je geniet van veel luxe. Omringd door kilometerslange stranden en azuurblauwe lagunes, is El Gouna voornmelijk bij aquasportliefhebbers een geliefde bestemming. Ga snorkelen, vissen of probeer een van de vele andere watersporten die El Gouna te bieden heeft. Breng een bezoek aan de piramides tijdens een dagtrip naar Caïro.

Caïro
Caïro is een van de grootste megasteden ter wereld. Je zult hier geschiedenis ontdekken die eeuwen overspant. Het bruisende Caïro is de plek waar je echt een idee krijgt van het Egyptische straatleven. Geen reis naar dit land is compleet zonder een verblijf in de stad die Arabieren Umm al-Dunya (de moeder van de wereld) noemen.

Boek jouw last-minute Egypte

Of je voorkeur nu uitgaat naar een vakantie waar je even lekker kunt relaxen, een vakantie die vooral heel leerzaam is of waar je tal van lekkere gerechten uit kunt proberen, dit land heeft het allemaal te bieden. Boek jouw last-minute naar Egypte en profiteer bij FTI van de beste prijsgarantie!

Bekijk aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again