Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔Op vakantie tijdens de herfstvakantie

Boek gelijk je vakantie in de herfstvakantie. Een periode van veel regen en wind - niet iets om naar uit te kijken, toch? Maar terwijl in Nederland de regen weer volop valt, kun jij heerlijk ontspannen op een zonnige bestemming met één van de scherpe herfstvakantie aanbiedingen van FTI. Lig jij deze herfst op het strand van de Canarische Eilanden, bewonder je de archeologische highlights van Turkije of ontdek je piramides van Egypte? Waar je ook voor kiest, je boekt het bij FTI!

Populaire bestemmingen voor je herfstvakantie
In oktober is op het hele noordelijke halfrond te merken dat de winter eraan komt. Overal worden de dagen korter en neemt de kracht van de zon af. Dat maakt het aantrekkelijk om te vliegen naar bestemmingen waar het in oktober nog wél lekker warm is, zoals naar Griekenland, de Balearen, de Canarische eilanden, Egypte en de Verenigde Arabische Emiraten. Bovendien zijn er in deze tijd, buiten het traditionele vakantieseizoen, interessante aanbiedingen te vinden, zodat je voor relatief weinig geld een luxe bestemming kunt boeken.
 
Eind oktober is misschien wel de beste tijd voor een vakantie in Griekenland of op een van die prachtige Griekse eilanden. De temperaturen zijn dan aangenamer dan in het hoogseizoen, bovendien is de rust wat teruggekeerd en hoef je op de halflege terrassen minder lang te wachten op je drankje.
 
Ook op de Balearen, de Spaanse eilandengroep aan de oostkust van Spanje in de Middellandse Zee, zijn tijdens de herfstvakantie de temperaturen veel aangenamer. Bovendien is het er dan een stuk rustiger. Ooit waren de bekendste eilanden van de Balearen, Mallorca, Menorca en Ibiza, bezaaid met slaperige dorpjes en stille zandstranden. Tijdens de herfstvakantie kost het niet veel moeite om je voor te stellen hoe dat er moet hebben uitgezien.
 
Hetzelfde geldt voor de eveneens Spaanse Canarische eilanden met hun unieke natuurschoon. Ook op deze eilanden voor de kust van Afrika zul je tijdens de herfstvakantie minder vakantiegangers tegenkomen, zodat je in alle rust kunt genieten van de uitstekende hotels en de prachtige natuur op deze eilanden.
 
Egypte is de laatste jaren een opkomende vakantiebestemming. Vooral zonbestemmingen aan de Rode Zee zijn populair en ook eind oktober zijn temperaturen boven de 30 graden hier geen uitzondering. Een aanvullend voordeel is dat in deze maanden de wachtrijen voor een dromedarisrit korter zijn en je op de talrijke fotogenieke plaatsen minder medetoeristen tegenkomt en het maken van je perfecte vakantiefoto dus veel minder tijd kost.
 
Dubai en Abu Dhabi zijn de belangrijkste vakantiebestemmingen in de Verenigde Arabische Emiraten. Deze snelgroeiende metropolen zijn aantrekkelijk door de extravagantie die hier gepaard gaat met grote rijkdom. Menigeen heeft een bezoek aan deze regio op zijn of haar lijstje staan. Een goede keus, een verblijf hier is een ervaring die je nooit meer vergeet.
 
Geniet van de zon op je huid
Welke bestemming je ook kiest. Geniet van een herfstvakantie op een zonnige bestemming, zodat je nog één keertje de zon op je huid voelt, voordat de winter zijn intrede doet.

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again