Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Canarische Eilanden

Het vulkanische landschap van Lanzarote, de prachtige zandstranden op Gran Canaria, de indrukwekkende onderwaterwereld van Fuerteventura - met een last-minute trip naar de Canarische Eilanden kun je jouw dagen vullen met zowel relaxen als actieve activiteiten. FTI biedt een groot aanbod aan hotels en scherpe deals, waardoor de keuze vast snel gemaakt is.

Bezienswaardigheden & hotspots Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een archipel die bij Spanje hoort en omvat de hoofdeilanden Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, La Gomera, El Hierro en La Palma, die bekend staan ​​als vakantieregio's. Daarnaast zijn er een aantal middelgrote en kleinere eilanden, waarvan sommige tijdens een excursie te bezoeken zijn.

Een van de beroemdste eilanden is Tenerife met een oppervlakte van bijna 2.000 vierkante kilometer. Met de inactieve vulkaan Pico del Teide heeft Tenerife niet alleen een van de mooiste uitzichtpunten op het eiland, maar ook de hoogste berg van Spanje.

Fuerteventura staat bekend als een absoluut zwemparadijs. Ongeveer 150 kilometer zandstrand omringen het eiland, met Flag Beach in het uiterste noorden van het eiland dat vooral zowel surfers als zwemvakantiegangers aantrekt. In het oosten van Fuerteventura biedt de Caleta de Fustes ideale omstandigheden om te peddelen in de Atlantische Oceaan, en in het zuidwesten zijn er de kleine baaien van Costa Calma.

Gran Canaria is het derde grootste eiland van de Canarische Eilanden. Het eiland staat vooral bekend om zijn witte zandstranden en zwarte lava. Toch biedt Gran Canaria niet alleen prachtige stranden. De hoofdstad van het eiland Las Palmas in het noordoosten van de stad is vooral bekend en populair onder vakantiegangers die naar de Canarische Eilanden reizen. De gemeente Mogán, een vissersdorpje met talloze kleine bruggetjes en kanalen, is wat rustiger. In de natuurparken Ojeda, Pajonales en Inagua kunnen wandelaars ook naar hartelust excursies maken.

Lanzarote is een echt mekka voor alle natuurliefhebbers die last-minute de Canarische Eilanden willen bezoeken. Het Timanfaya National Park met de beroemde Fire Mountains, de Green Lagoon en Playa de Papagayo maken van Lanzarote een UNESCO biosfeerreservaat.

Boek jouw last-minute naar de Canarische Eilanden

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Canarische Eilanden? Boek dan een van onze mooie last-minute aanbiedingen!

Bekijk aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again