Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ All-inclusive Costa Blanca

De zuidoostkust van Spanje heet de Costa Blanca. Een all-inclusive Costa Blanca biedt vooral veel zon, zee en ruim 244 kilometer aan kustlijn. Het is een heerlijke vakantiebestemming voor wie op zoek is naar onbezorgd genieten. Ontdek jouw all-inclusive Costa Blanca met FTI en profiteer van ons ruime hotelaanbod en voordelige prijzen.

Badplaatsen all-inclusive Costa Blanca

Bij uitstek de bekendste én populairste badplaats voor all-inclusive Costa Blanca is Alicante. Deze belangrijke en grote stad biedt mooie bezienswaardigheden en stranden. Bezoek bijvoorbeeld Casco Antiguo, het kleine historische centrum van de stad met smalle straatjes en gezellige pleintjes. Ook de wijk Santa Cruz is een bezoek waard: prachtige kleurrijke straten waar je het typische Spaanse leven in Alicante kunt bewonderen. Het strand Playa del Postiguet biedt heerlijke faciliteiten om na een dag het centrum ontdekt te hebben.
 
Ook Benidorm is een populaire plek voor all-inclusive Costa Blanca. Deze badplaats wordt vaak gezien als plek waar veel senioren komen, maar toch is deze plek bezig met een opmars. De badplaats kent veel hoogbouw en oude gebouwen, maar deze zijn in de afgelopen jaren flink onder handen genomen. Benidorm is een fijne badplaats met een mooi strand waar je geen extreme luxe hoeft te verwachten. Accommodaties hebben fijne voorzieningen en bieden alles wat je nodig hebt voor een all-inclusive Costa Blanca!
 
Als laatste kun je bij een all-inclusive Costa Blanca kiezen voor de badplaats Albir. Voor wie in alle rust wil genieten van zon en zee is Albir de juiste keuze. Het zand- en kiezelstrand Playa de Racó de l’Albir ligt beschut in een baai en is gezegend met een Blauwe Vlag. Het is een fijn strand voor het gezin vanwege het ondiepe water.

Boek jouw all-inclusive Costa Blanca

Geniet van een welverdiende zonvakantie aan de Costa Blanca. Er is ruime keuze aan accommodaties: van hotels en resorts tot appartementen. Waar jij ook voor kiest, bij FTI weet je zeker dat je de juiste prijs betaalt voor jouw all-inclusive Costa Blanca!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again