FTI Homepage Logo

Menu

Verre reizen van FTI

Azuurblauwe zee, hagelwitte stranden en wuivende palmbomen, en het liefst nog met een cocktail of mocktail in je hand. Of word jij enthousiaster van een waanzinnige stad met indrukwekkend nachtleven of prachtige jungles met het onontdekte? Verre reizen gaan, zoals de naam doet vermoeden, de hele wereld over. Van Curaçao tot Thailand en van Mexico tot de Malediven - alle droombestemmingen ter wereld liggen bij FTI binnen handbereik. Wij bieden reizen naar verre oorden aan tegen voordelige prijzen. Waar gaat jouw droomvakantie naartoe?

Bekijk alle aanbiedingen

Wat zijn de mooiste verre bestemmingen?

Thailand

De ongerepte zandstranden en het kristalheldere water van het zuiden contrasteren met de kleurrijke tempels en groene rijstvelden in het noorden. Maar, ook de metropool Bangkok is een waar paradijs. Hier vind je een fascinerende mix van traditie en moderniteit. Thailand biedt waanzinnig mooie plekken waar je oneindig veel cultuur vindt, niemand zal zich hier vervelen en iedereen komt thuis met een rugzak vol mooie herinneringen en ervaringen!

Bekijk de aanbiedingen
Mexico

Een geweldige zonvakantie gecombineerd met een goede dosis cultuur en een fantastisch hotel? Mexico wacht op je! Deze veelzijdige bestemming biedt zonnige stranden, luxe resorts en een schatkist aan historische en culturele bezienswaardigheden. Ben jij klaar voor een avontuur om nooit te vergeten?

Bekijk de aanbiedingen
Cuba

Ontdek dit kleurrijke Caraïbische eiland met droomstranden, stralende temperaturen en natuurlijk de mooie hoofdstad Havana. Van toeren in een oldtimer tot zelf een sigaar maken in een tabaksfabriek: het kan allemaal op Cuba. Ontdek meer over deze geweldige bestemming én onze hotels!

Bekijk de aanbiedingen
Malediven

De Malediven bestaan uit 26 atollen. De grootste daarvan is Malé-atol, welke is opgedeeld in een noordelijk en zuidelijk deel. Het Raa-atol en Baa-atol beschikken over de mooiste vegetatie en zijn dichtbegroeid. Rondom deze atollen vind je de meest ongerepte duikgebieden.

Bekijk de aanbiedingen
Curaçao

Hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en een warm zonnetje: bon bini! Curaçao is een eiland en behoort tot de Nederlandse Antillen. Met meer dan 3000 zonuren per jaar is dit de ultieme bestemming voor een zonvakantie. Maar, er is meer dan alleen strand! Wat dacht je van een excursie naar het Christoffelpark, waar je de mooiste wandelingen kunt maken, of een bezoek aan de kleurrijke handelskade van Willemstad waar je absoluut een foto van moet maken. Boek jouw vakantie naar deze droombestemming en lees onze ultieme tips.

Bekijk de aanbiedingen
Bahama's

De paradijselijke eilandengroep van de Bahama's omvat meer dan 700 eilanden en verrukt haar gasten met sneeuwwitte stranden, kristalhelder water en Caribische cultuur. Ontdek deze betoverende plek tijdens een vakantie op de Bahama's met FTI!

Bekijk de aanbiedingen