Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

All-inclusive naar Abu Dhabi

Abu Dhabi is een van de 7 Emiraten en ook de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. De stad Abu Dhabi ligt half op een eiland in de Perzische Golf en deels op het vasteland. De stad is omringd door kleine (schier)eilanden die samen de stad Abu Dhabi vormen. Over de afgelopen tien jaar is de stad uitgegroeid tot een heuse wereldstad met snel stijgende inwonersaantallen en toerisme. Abu Dhabi staat bekend om zijn prachtige resorts, adembenemende architectuur en diverse attracties. Een all-inclusive vakantie naar Abu Dhabi biedt je dan ook een prachtige en indrukwekkende tijd.

De bezienswaardigheden van Abu Dhabi!

Tijdens je all-inclusive vakantie naar Abu Dhabi zijn er een aantal plekken en activiteiten die je zeker niet kunt missen! Een van de populairste plekken in Abu Dhabi is het Sheikh Zayed Grand Mosque Center. Dit hoogstaand architectonisch wonder is de bekendste moskee van de stad. Het gebouw is met zijn 12 hectaren en indrukwekkende 82 domes niet te missen. Deze reuze moskee biedt ruimte voor 40.000 bezoekers. 

Een ander hoogtepunt in de stad is het Emirates Palace. Dit prachtige 5 sterren hotel met uitzicht op de Perzische Golf zorgt dat je jezelf even echt in luxe begeeft. Het paleis kent 395 kamers die voor een groot deel zijn afgewerkt met goud en marmer. Het hotel staat bekend als het duurste hotel in de wereld. Vele malen duurder dan menig hotel in Las Vegas. 

Ben je toe aan een wandeling langs het water met prachtige uitzichten van de stad? Dan is Corniche Road iets voor jou! Deze 8 km lange boulevard brengt je langs stranden, parken en speeltuinen. Deze attractie vormt een heerlijke afwisseling met de indrukken van de levendige stad. 

Andere populaire attracties in Abu Dhabi zijn onder andere het Yas Marina Circuit, Warner Bros. World, en het Louvre Abu Dhabi. De stad en omgeving bieden zo een breed aanbod aan spectaculair vermaak.

Lokale gebruiken  

Er is eigenlijk geen reden om niet onder de indruk te zijn van Abu Dhabi. Om er het maximale uit te halen volgen hier een aantal ultieme tips voor jouw all-inclusive vakantie. 

Vergis je bijvoorbeeld niet in de kracht van de zon in dit gebied. Je verbrandt voor je er erg in hebt. De eerste tip is dan ook om, ook al is dit tegen je gevoel in, dagelijks kleding met lange mouwen te dragen en een lange broek. Niet alleen houdt dit je lichaam koeler, maar het past ook beter bij de culturele kleding voorschriften van dit land. Vergis je niet, Abu Dhabi is een progressief gebied, maar men is nog steeds relatief conservatief gericht. Het is belangrijk om hier respect voor te hebben. 

Houd in je achterhoofd dat moslims 5 keer per dag bidden en dit kan betekenen dat winkels even sluiten. Zorg dus dat je nooit op het laatste moment nog iets nodig hebt, maar altijd minimaal een paar uur vooruit kunt op bijvoorbeeld je watervoorraad.

Wanneer all-inclusive naar Abu Dhabi reizen?

Abu Dhabi is het gehele jaar door warm. Het beste moment om naar dit gebied af te reizen is tussen september en maart, dit zijn de koelste periodes.

Ben jij geïnteresseerd in een zorgeloze all-inclusive vakantie naar Abu Dhabi? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod en profiteer van scherpe prijzen. Fijne vakantie!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again