Corona Zekerheidspakket Bagage altijd inclusief Geen reserveringskosten Meer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

Hotelmerken van FTI

Iedere gast van FTI moet zich thuis voelen op de vakantiebestemming. Het maakt niet uit of je alleen reist of met het hele gezin, of je in de zon wilt liggen of veel avonturen wilt beleven. De FTI hotelmerken bestaan uit meer dan 70 hotels in 12 landen en bieden de juiste accommodatie voor iedere vakantieganger.

Alle hotelmerken van FTI!

LABRANDA Hotels & Resorts

LABRANDA Hotels & Resorts

Deze accommodaties zijn altijd direct aan of dicht bij het strand gelegen. Afhankelijk van jouw voorkeur heb je keuze uit verschillende categorieën: Comfort, Select, City, Balance of Family Star. Om ervoor te zorgen dat er geen wensen onvervuld blijven, bieden alle hotels in de hogere middenklasse all-inclusive of ultra all-inclusive aan.

Club Sei!

Club Sei!

Geniet van een leuk en doordacht concept voor stellen, gezinnen en individuele reizigers. Club Sei zorgt voor elk detail van aankomst tot vertrek. Het omvat luchthavenvervoer, heerlijk dineren, sport en vrije tijd voor kinderen en volwassenen, maar ook een verscheidenheid aan activiteiten, zwembaden en entertainment. Geniet van een fantastische vakantie op premiumbestemmingen.

KAIRABA Hotels & Resorts!

KAIRABA Hotels & Resorts!

Geniet van de beste tijd van het jaar - een onvergetelijke ervaring tijdens een verblijf in een van de KAIRABA hotels of resorts. De luxe hotels beloven premium strandvakanties die zowel ontdekkers als wellnessliefhebbers tevreden stellen. De luxe accommodaties verwennen hun gasten afhankelijk van hun wensen met een ruim aanbod ontspannende en amuserende faciliteiten.

Lemon & Soul Hotels!

Lemon & Soul Hotels!

Sprankelende cocktails, citroentaart en een modern interieur: het frisse concept van de Lemon & Soul Hotels is perfect voor budgetbewuste gezinnen, koppels en individuele reizigers. De hotels liggen in populaire vakantiebestemmingen en zijn altijd vlak bij het strand. Afhankelijk van het hotel kun je kiezen uit verschillende verzorgingen, van all-inclusive tot een kitchenette met eigen kookgelegenheid.

Design Plus!

Design Plus!

Iedereen die stijlvolle accommodaties met eersteklas service waardeert, zal zich bijzonder comfortabel voelen in één van de Design Plus Hotels. Elk hotel is uniek ontworpen om op te gaan in de lokale cultuur. Luxe inrichting voor alle hotels inclusief handgemaakte Malaika-bedden. Omringd door hoogwaardige en natuurlijke materialen is een geweldige tijd gegarandeerd.

MP Managed

MP Managed

Naast alle eigen hotelmerken heeft Meeting Point Hotels meer accommodaties onder zijn hoede. Deze hotels behoren niet tot een bepaald merk, maar worden wel beheerd en gemanaged door MP Hotels.