Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Hotelmerken van FTI

Iedere gast van FTI moet zich thuis voelen op de vakantiebestemming. Het maakt niet uit of je alleen reist of met het hele gezin, of je in de zon wilt liggen of veel avonturen wilt beleven. De FTI hotelmerken bestaan uit meer dan 70 hotels in 12 landen en bieden de juiste accommodatie voor iedere vakantieganger.

Alle hotelmerken van FTI!

LABRANDA Hotels & Resorts

LABRANDA Hotels & Resorts

Deze accommodaties zijn altijd direct aan of dicht bij het strand gelegen. Afhankelijk van jouw voorkeur heb je keuze uit verschillende categorieën: Comfort, Select, City, Balance of Family Star. Lees meer over de LABRANDA hotels.

KAIRABA Hotels & Resorts

KAIRABA Hotels & Resorts

Geniet van de beste tijd van het jaar - een onvergetelijke ervaring tijdens een verblijf in een van de KAIRABA hotels of resorts. De luxe hotels beloven premium strandvakanties die zowel ontdekkers als wellnessliefhebbers tevreden stellen. Lees meer over de KAIRABA hotels.

Lemon & Soul Hotels!

Lemon & Soul Hotels!

Sprankelende cocktails, citroentaart en een modern interieur: het frisse concept van de Lemon & Soul Hotels is perfect voor budgetbewuste gezinnen, koppels en individuele reizigers. Lees meer over de Lemon & Soul hotels

Design Plus

Design Plus

Iedereen die stijlvolle accommodaties met eersteklas service waardeert, zal zich bijzonder comfortabel voelen in één van de Design Plus Hotels. Elk hotel is uniek ontworpen om op te gaan in de lokale cultuur. Lees meer over de Design Plus hotels.

MP Managed

MP Managed

Naast alle eigen hotelmerken heeft Meeting Point Hotels meer accommodaties onder zijn hoede. Deze hotels behoren niet tot een bepaald merk, maar worden wel beheerd en gemanaged door MP Hotels. Lees meer over de MP Managed hotels.

Club Sei

Club Sei

Geniet van een leuk en doordacht concept voor stellen, gezinnen en individuele reizigers. Club Sei zorgt voor elk detail van aankomst tot vertrek. Het omvat luchthavenvervoer, heerlijk dineren, sport en vrije tijd voor kinderen en volwassenen, maar ook een verscheidenheid aan activiteiten, zwembaden en entertainment. Lees meer over de Club Sei hotels

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again