Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Boek een pakketreis

Ouderwets, niet flexibel en duur: deze termen komen vaak voor bij het denken aan een pakketreis. Hoe individueel en eigentijds deze vorm van reizen tegenwoordig echter is en welke voordelen je ermee hebt, vertellen we je graag!

10 voordelen van een pakketreis

  1. Je stelt jouw droomvakantie veilig met een bindende boeking, maar betaalt in eerste instantie slechts een kleine aanbetaling, meestal 20% van de reissom.

  2. Wij als reisorganisator geven je uitgebreide informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het afsluiten van een annuleringsverzekering, inreisbepalingen of gezondheidsbepalingen die gelden voor de vakantiebestemming.

  3. Beschermd door het reisverzekeringscertificaat: in het geval dat de touroperator failliet gaat, krijg je jouw betaalde reissom terug. De terugreis van jouw terugvlucht is ook gegarandeerd als je al op vakantie bent.

  4. Eenvoudige omboekmogelijkheden: mochten jouw reisplannen wijzigen, dan kan indien nodig een pakketreis vaak omgeboekt worden tegen lage kosten.

  5. Andere reiziger in plaats van annuleringskosten: als je niet aan jouw pakketreis kunt beginnen, heb je het recht om een ​​vervangende reiziger aan te duiden die in jouw plaats aan de reis begint.

  6. Recht op omboeking en opzegging bij onvermijdbare uitzonderlijke omstandigheden zoals crises of onrust: in onvermijdelijke uitzonderlijke omstandigheden heb je vaak de mogelijkheid om kosteloos om te boeken of de reis te annuleren.

  7. Gidsen en transfers zijn vaak al inbegrepen: in het geval van pakketreizen met vluchten zijn de transfers inbegrepen - je maakt geen extra kosten, bijvoorbeeld voor taxiritten.

  8. Alle diensten binnen handbereik: jouw lokale gids vertelt je wat je kunt beleven tijdens jouw vakantie en staat voor je ter beschikking als contactpersoon. Als je een probleem hebt, zal de reisleider dit persoonlijk oplossen.

  9. Persoonlijke en competente ondersteuning in onvermijdelijke uitzonderlijke omstandigheden, bijv. in geval van noodweer. FTI zorgt voor je - je bent nooit alleen ter plaatse. Bij noodweerrampen of andere onvermijdbare buitengewone omstandigheden is er een bekwaam en ervaren crisisteam dat alle getroffen vakantiegangers opvangt.

  10. Rechtszekerheid volgens de wet - ook als er reisgebreken ter plaatse zijn. Bij FTI heb je een uniforme en competent contactpersoon voor jouw zorgen en dus ook voor eventuele garantieclaims. In tegenstelling tot problemen met individueel geboekte reizen met veel verschillende contractpersonen en buitenlandse rechtsgronden, bespaar je geld en moeite.

Welke bestemmingen zijn ideaal voor een pakketreis?

Turkije

Een afwisselend vakantieparadijs wacht op je. Kristalhelder water met uitgestrekte zandstranden, imposante bergketens, aantrekkelijke vakantiestreken en culturele bezienswaardigheden en opgravingen. Ook jij kan de schoonheid van het land ervaren met een voordelige vakantie Turkije van FTI!

Bekijk de aanbiedingen

Egypte

Egypte is hét vakantieland waar je enorm gastvrij wordt ontvangen, geweldig kunt duiken en eindeloos veel keus hebt in mooie all-inclusive hotels! Ook last-minute is Egypte een goede keuze. Ontdek de mooiste plekken van Egypte: van Hurghada, El Gouna tot Sharm El Sheikh.
 

Bekijk de aanbiedingen

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden is de ideale bestemming tijdens de zomer en winter voor een vakantie vol zon, zee en culturele of actieve uitstapjes. Elk eiland is van vulkanische oorsprong en tóch uniek.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again