Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Dubai

Dubai is een emiraat en maakt onderdeel uit van de Verenigde Arabische Emiraten. Het emiraat ligt aan de Perzische Golf en is met name bekend vanwege het zeer aantrekkelijk klimaat. Dubai kent geen rivieren en meren, maar kent wel de Dubai Creek en staat ook bekend om het Hadjargebergte. Zeer de moeite waard dus, met een all-inclusive Dubai kun je alle bezienswaardigheden ontdekken en daarna bijkomen in jouw hotel terwijl je geniet van alle voordelen die een all-inclusive hotel biedt.

Bezienswaardigheden & highlights Dubai

Er zijn een aantal zaken die je écht moet zien als je een all-inclusive Dubai boekt. Een daarvan is Burj Khalifa, dit is namelijk de hoogste toren van Dubai en de wereld met een hoogte van maar liefst 828 meter. Bijzonder is ook Burj Al Arab, het enige 7-sterren hotel ter wereld.

Wat ook echt een highlight is, is Jumeirah Beach. Een strand dat prima de vergelijking met Miami kan doorstaan. Heel bijzonder is ook Palm Jumeirah. Dit is namelijk een eiland in de vorm van een palmboom. Wel eens van Atlantis the Palm gehoord? Je weet niet wat je ziet en waant je echt in een soort van sprookjeswereld, waar luxe geen grenzen kent.

Het merendeel van Dubai bestaat uit woestijn. Ga er dus op uit en bedwing de Al Maha woestijn in een 4x4 wagen. Onderweg kampeer je gewoon onder de sterrenhemel. Een ervaring die jij je leven lang net meer vergeet. Uiteraard verdiep jij je ook in de culturele geschiedenis van Dubai en breng je in dat kader een bezoek aan Dubai Deira. Je gaat dan letterlijk terug in de tijd en leert authentiek Dubai kennen. Dubai Museum sluit hier mooi bij aan. Uiteraard kun je ook goed shoppen in Dubai, bij voorkeur in de Dubai Mall. Dit is een van de grootste winkelcentra ter wereld. Daar vind je simpelweg altijd wat je zoekt!

Boek jouw all-inclusive Dubai

Dubai heeft bijzonder veel te bieden - het klimaat is geweldig, je vindt er heerlijke stranden en de meest waanzinnige bouwwerken. Dubai staat voor woestijn en luxe, voor prachtige natuur en indrukwekkende cultuur. Een vakantie naar Dubai is, kortom, een regelrechte aanrader.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again