Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Balearen

"De Balearen" klinkt misschien niet iedereen even bekend in de oren, maar als we hier zouden schrijven: Mallorca, Menorca en Ibiza, zal bij iedereen wel een belletje gaan rinkelen. De eilanden zijn alom bekend om hun pittige zomers, gezellige stranden (en de bijbehorende festivals), vriendelijke inwoners en lekkere eten. Enkele andere kleinere eilanden zijn onder meer Formentera en Cabrera. En al deze paradijzen zijn op slechts twee uurtjes vliegen. Wat wil je nu nog meer hebben voor je welverdiende vakantie?

Bezienswaardigheden & highlights Balearen

Of je nu wil feesten op Ibiza, de fruitboomgaarden wil bezoeken op Mallorca of de absolute rust nodig hebt op Menorca, voor iedereen is er wel de ideale vakantie op de Balearen mogelijk. De eilanden hebben allemaal een gelijkaardig klimaat en toch verschillen ze zo van elkaar. We gaan de drie grootste en populairste eilanden hier apart even opnoemen met de topactiviteiten om je all-inclusive Balearen vakantie ten volle te benutten.

Ibiza: we gaan het niet onder stoelen of banken steken. Het is de feestplek bij uitstek. De bekendste dj's komen hier elke zomer weer draaien op de hipste feestjes. De hippiecultuur is hier ook nog sterk aanwezig, vooral in de talloze kleine marktjes die je her en der op het eiland zal vinden. Of bezoek een van de populaire stranden, die al dan niet in de nabijheid van je hotel liggen.

Mallorca: de druipsteengrotten zijn een van de grootste attracties op dit eiland. Je vakantie zou niet compleet zijn zonder een bezoek hieraan. Of de hoofdstad Palma de Mallorca, waar je het Castell de Bellver of de kathedraal La Seu kan bezoeken en die het uitzicht van de stad definiëren.

Menorca: hier staat zeker de natuur centraal. Het eiland bestaat bijna de helft uit bebossing, waardoor je hier rustgevende wandelingen kan maken en diersoorten kan tegenkomen die inheems zijn aan het eiland. Er staat ook een gekende formatie, beter bekend als Talaiot, waar historici nog steeds het raden naar hebben over hun oorsprong en nut.

Welk eiland je ook kiest voor je all-inclusive Balearen vakantie, ze zullen je betoveren met hun eigen, unieke charme. Als je dan toch even klaar bent met het wegdromen aan het strand of het zwembad, kan je de talrijke leuke dorpjes bezoeken die je op elk eiland kan vinden. De Balearische keuken is een mix van de Spaans-Catalaanse keuken en de algemene Mediterraanse keuken, waar vooral vis en andere gerechten uit de zee centraal staan. En je kan natuurlijk ook met de veerboot van het ene eiland naar het andere varen, zodat je nog meer van de pracht en praal van de Balearen kan genieten.

Boek jouw all-inclusive Balearen

De Balearen zijn niet enkel een ideale reisbestemming tijdens de zomer, ook in de andere seizoenen overwinteren er hier tegenwoordig veel mensen voor het milde klimaat. Je kan dus genieten van dit alles in elke periode van het jaar. Zowel alleen, als met vrienden of je gezin.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again