Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Gran Canaria

Gran Canaria heeft meer dan 80 stranden, van goed uitgeruste resorts tot ongetemde en heerlijk verborgen stroken kostbaar zand. Maar het eiland heeft veel meer te bieden dan alleen stranden: charmante dorpjes, indrukwekkende natuur en prachtige wandelgebieden.

Bezienswaardigheden & highlights Gran Canaria

Roque Nublo is een vulkanisch gesteente van 80 meter hoog. Het is een beroemde bezienswaardigheid van het eiland, beschermd door UNESCO als natuurmonument. Gelegen in de gemeente Tejeda, op korte afstand van het stadscentrum, is het ontstaan na een vulkaanuitbarsting ongeveer 4,5 miljoen jaar geleden.

Maspalomas is het op een na langste strand van Gran Canaria en is vooral beroemd om zijn uitgestrekte duinen die vaak de covers van reisgidsen van de Canarische Eilanden sieren. Duinen zijn echter een kwetsbaar ecosysteem en moeten met zorg worden bezocht. Er zijn drie wandelroutes beschikbaar voor nieuwsgierige bezoekers, met wegwijzers en informatie is verkrijgbaar bij het informatiepunt aan de Playa del Inglés.

Jardín Botánico Viera y Clavijo, gelegen in het noordoosten van Gran Canaria, bewijst dat Gran Canaria niet zo verlaten en droog is als het lijkt. De botanische tuin toont de inheemse planten van het eiland, naast enkele geïmporteerde flora. De buste van José de Viera y Clavijo, de Spaanse botanicus die een idee had om een botanische tuin op de Canarische Eilanden te openen, verwelkomt met trots alle bezoekers. De tuin heeft ongeveer 500 plantensoorten verzameld, die endemisch zijn voor de Canarische Eilanden en andere Macaronesische eilanden, met cactussen en sappige variëteiten die te zien zijn.

Puerto Mogan is een kustplaatsje, gelegen aan de zuidkant van het eiland, tegenover Las Palmas de Gran Canaria. Het kleine dorp ademt een chique sfeer dankzij de uniforme witte architectuur, prachtige bloementuinen en bruggetjes over de grachten. Dit alles maakt een bezoek aan Puerto Mogán tot een romantische vakantie-ervaring.

Boek nu jouw all-inclusive Gran Canaria

Alle genoemde highlights liggen op een relatief korte afstand van elkaar en zijn hierdoor makkelijk te bezoeken tijdens je vakantie. Even bijkomen na een lange dag vol indrukken? Dat doe je tijdens een welverdiende all-inclusive Gran Canaria. Geniet van lekker eten, een prachtig zwembad en de kids vermaken zich bij de animatie.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again