Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ All-inclusive Kaapverdië

Wie aan Kaapverdië denkt, denkt al snel aan de luxe resorts die op de meest mooie plekken gelegen zijn. Echter heeft deze eilandengroep nog veel meer te bieden dan alleen stranden en luxe.

Bezienswaardigheden & highlights Kaapverdië

Kaapverdië is een kleine archipel die ongeveer 400 km voor de kust van West-Afrika ligt. Santa Maria is het grootste en meest populaire strand van Sal, maar je hoeft er niet alleen heen voor het water. Het heeft ook uitgestrekte zoutvlakten net buiten de waterlijn, waar veel paardrijtochten beginnen.

Boa Vista is een van de meer populaire eilanden die bezoekers naar Kaapverdië trekken en is een onbewoond eilandparadijs dat perfect is voor off-road duinavonturen. 

Als je op zoek bent naar iets avontuurlijks, ga dan naar het eiland Fogo, waar je kunt wandelen in de buurt van de top van Pico De Fogo (het hoogste punt van heel Kaapverdië). Nu hoef je je geen zorgen te maken over een mogelijke uitbarsting. De laatste uitbarsting is ongeveer 400 jaar geweest en er wordt ook gecontroleerd op activiteit. De wandeling zelf heeft een pittoreske route naar de top met een paar dorpjes en kleine verrassingen onderweg.

Ga naar Praia de Chaves om de beste tijd te hebben. Het is het op een na grootste eiland, waardoor je zult merken dat Santo Antão een goede mix van dingen te doen heeft in Kaapverdië. Het is een van die eilanden die behoorlijk verschilt van Boa Vista en veel weelderiger en groener is. Bezoek zeker Xôxo en wandel over de schilderachtige paden tussen Lin d'Corvo naar beneden richting João Afonso. Sommige paden kunnen een uitdaging zijn en je moet goed voorbereid zijn op een aantal van de langere wandelingen.

Boek jouw all-inclusive Kaapverdië

Al met al is er op alle eilanden in Kaapverdië meer dan genoeg te beleven. In de vele hotels ben je van alle gemakken voorzien en kies je ook nog eens voor een all-inclusive Kaapverdië, dan hoef je je ook geen zorgen te maken over het zoeken van een leuk restaurant en kun je absoluut onbezorgd genieten.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again