Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Fuerteventura

Het Canarische eiland Fuerteventura staat bekend om de prachtige uitgestrekte stranden en de aangename temperaturen. Voor strandliefhebbers is hier gigantisch veel te doen, van zonnen en zwemmen tot het beoefenen van watersporten als golfsurfen, kitesurfen, windsurfen en duiken.

Bezienswaardigheden & highlights Fuerteventura

Het landschap is in vergelijking met de andere Canarische eilanden meer woestijnachtig dan vulkanisch. Breng zeker een bezoek aan de immense zandduinen in de buurt van de geliefde badplaats Corralejo. Fuerteventura is op Tenerife na het grootste Canarische eiland en is het meest dunbevolkte eiland. Hierdoor is Fuerteventura stukken rustiger dan de andere eilanden. Tijdens een all-inclusive Fuerteventura kom je dan ook helemaal tot rust.

Fuerteventura staat bekend als een paradijselijk eiland met meer fantastische stranden dan alle andere Canarische eilanden. Toch zijn er meer dingen te zien en te doen op Fuerteventura dan alleen maar zonnen op een van deze droomstranden. Breng zeker een bezoek aan de stranden van Jandia, waaronder het 10 kilometer lange gouden zandstrand van Sotavento. Dit is ook een van de beste plekken om te leren kitesurfen.

Er zijn verschillende pittoreske dorpjes waar je een kijkje kunt nemen. Het valt aan te raden om een auto te huren tijdens je vakantie op Fuerteventura, omdat je zo het eiland op je eigen tempo kunt ontdekken. Rij bijvoorbeeld naar het authentieke dorpje Tarajalejo in het zuiden van Fuerteventura met zijn indrukwekkende zwarte stranden. In het binnenland van Fuerteventura vind je een reeks traditionele windmolens zowel in het gebied rond Tiscamanita als in Antigua. Sommige windmolens die dichter bij de hoofdwegen staan, zijn omgebouwd tot musea zodat je meer te weten kunt komen over deze historische bouwsels.

Fuerteventura betekent ‘harde wind’ en is dan ook een walhalla voor watersporters. Kitesurfers, windsurfers, golfsurfers en zeilers profiteren van de bijna altijd aanwezige wind. Als jij avontuurlijk bent aangelegd valt het aan te raden om een lesje te boeken voor een dag voor adrenaline en actie. Voor de beginners zijn er diverse (kite)surfscholen te vinden op het Spaanse eiland. Vergeet ook niet om je snorkel mee te nemen, want ook onderwater is het schitterend.

Boek jouw all-inclusive Fuerteventura

Tijdens een all-inclusive vakantie kun je maximaal ontspannen. Je weet van tevoren wat je kwijt bent voor je vakantie en kunt wanneer je maar wil drankjes, hapjes en ijsjes krijgen bij je hotel. Jij hoeft alleen nog maar aan de zonnebrand te denken!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again