Boek nu snel en voordelig uw last minute vakantie met FTI

Wilt u spontaan en goedkoop van een welverdiende vakantie genieten? Dan zijn onze last minute vakanties de ideale optie om snel de zon op te zoeken! We hebben een variërend aanbod van voordelige vakanties die u last minute boeken kan. Wij hebben altijd een passende goedkope aanbieding voor u, of dit nou naar Turkije is of een exotische verre reis.

De voordelen van onze last minute aanbiedingen op een rijtje

Wat houdt een last minute vakantie eigenlijk in? Bij ons vallen reizen die binnen een periode van twee weken na de boeking van start gaan en goedkoper zijn dan de originele prijs onder de categorie last minute. Onze zonvakanties die aangeboden worden in deze categorie zijn onder andere zonvakanties naar geliefde bestemmingen zoals: Spanje, Griekenland, Turkije, Canarische Eilanden, Egypte en nog talloze andere prachtige bestemmingen. Hotels en vluchten zijn los natuurlijk ook als last minute aanbieding te boeken.

De mogelijkheid om vakanties voor een gunstige prijs aan te bieden is te danken aan het feit dat touroperators een groot aantal plekken reserveert bij hotels en luchtvaartmaatschappijen. Dit wordt gedaan omdat deze plekken dan goedkoper ingekocht kunnen worden dan normaliter. Wanneer deze plekken niet allemaal tijdig verkocht kunnen worden, worden deze voor een veel voordeligere prijs aangeboden!

 

Goedkoop uw reis boeken en ga spontaan op droomvakantie

Voor veel reizigers is de prijs van een reis erg belangrijk, onze last minute aanbiedingen zijn dan ook de uitgelezen kans om voordelig uw droomreis te maken. Met een beetje geluk kunt u zelfs voor meer dan 50% korting van de originele prijs uw reis boeken. Zo kunnen avontuurlijke reizigers die spontaan weg willen, direct na de boeking zich al voorbereiden op de reis. Dit is buitengewoon goed te doen voor landen waar men geen speciale vaccinaties voor nodig heeft. Via onze website kunt u eenvoudig de eigenschappen kiezen waaraan uw droomreis zou moeten voldoen. Hier kunt u opgeven hoelang de reis zal duren, wat de reisbestemming is en wat de maximale prijs mag zijn. Wanneer u niet gebonden bent aan schoolvakanties, heeft u echter de grootste kans om een extra gunstige aanbieding te vinden, omdat reizen dan over het algemeen het goedkoopst zijn.

 

Wanneer kan ik last minute vakanties boeken?

Over het algemeen zijn er gedurende het hele jaar last minute aanbiedingen beschikbaar. Maar, voor sommige reisbestemmingen zijn er in de winter maar weinig aanbiedingen beschikbaar of überhaupt geen omdat de hotels gesloten zijn in deze regio gedurende dit seizoen. Dit is bijvoorbeeld vaak het geval op de Griekse eilanden. In het voorjaar en in de zomer zijn er echter meer dan genoeg opties en loont het zich om spontaan te boeken en de koffers te pakken!