Servicecenter023 75219 20

✔ Last minute vakanties voor een voordelige prijs

Wil jij spontaan én goedkoop op vakantie? Dan zijn onze last minute vakanties perfect voor jou! Ontdek het gevarieerde aanbod last minutes: van Turkije, Griekenland tot verre bestemmingen zoals de ABC-eilanden. Met vertek over een paar dagen tot een aantal weken. Wanneer vertrek jij?

Waarom kiezen voor een last-minute?

Wie kent het niet: het weer is somber en het verlangen naar een vakantie groeit. Juist in dergelijke situaties is de last minute vakantie de oplossing voor iedereen die geobsedeerd is door reislust en de wens om te reizen. Besparingen van 25 tot 50 procent zijn niet ongewoon in vergelijking met lange geplande reizen. Voor wie met een klein budget wil ontsnappen aan het dagelijks leven en een nieuw land, een vakantieregio of een grote stad wil leren kennen, is het kiezen voor een last-minute aanbieding precies goed.

Voor wie is een last minute geschikt?

Lastminute vakantie is geschikt voor alle reisliefhebbers die van wat spontaniteit houden en geen concrete bestemming in gedachten hebben. De keuze aan dergelijke aanbiedingen is beperkt, maar bestrijkt vele typische reisgebieden. Daarom is er een grote keuze voor bijna elke vakantieganger. De grootste keuze aan last-minute aanbiedingen is beschikbaar voor alleenreizigers en koppels. Iets beperkter zijn de aanbiedingen voor gezinnen met meerdere kinderen, omdat hier de juiste capaciteit aanwezig moet zijn in hotels en in de middelen om te reizen.

Wat zijn populairste last-minute bestemmingen?

Als er wat meer tijd is voor een spontane vakantie, dan is Mallorca een van de klassiekers op de lijst. In Palma de Mallorca, Cala Millor, Magaluf en Cala Rajada zorgen strand en zee voor een vakantiegevoel en ontspanning. Mallorca is gemakkelijk te bereiken met een directe vlucht vanaf talrijke luchthavens. Een groot aantal hotels biedt een breed scala aan accommodatie, van gezellige familiekamers tot goedkope hostels. Al in het voorjaar zijn de temperaturen op Mallorca erg aangenaam. Naast de mooie zee, watersporten en strandwandelingen biedt Palma met zijn vele bezienswaardigheden zich vooral aan als een excursiedoel voor een stadsverkenning.

Tot de bestemmingen voor een lastminute vakantie in Turkije behoren de steden die aan het water liggen en daarom zwemstranden hebben. In Alanya, Izmir en Antalya is het klimaat duidelijk warmer dan in Nederland. Istanbul trekt ook veel vakantiegangers aan met zijn historische centrum en grote culturele aanbod. Meerdere keren per dag vliegen er vliegtuigen vanuit Nederland en Duitsland naar verschillende bestemmingen in Turkije.

Egypte als last-minute bestemming scoort met een breed scala aan aanbiedingen. Kuststeden nodigen uit tot een ontspannen zwemvakantie en de historische plaatsen van het land trekken cultuurbelangstellenden aan. De Nijldelta is ook een van de meest populaire vakantiegebieden van Egypte. De last minute reizen naar Egypte brengen vakantiegangers vooral naar Hurghada, Luxor, Cairo en Sharm El Sheikh. Net als Turkije  kent ook Egypte veel zonuren en aangename temperaturen, de ideale omstandigheden voor een spontane badvakantie aan zee.

Ontdek de populairste last minute bestemmingen!