Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ All-inclusive Andalusië

Aan de zuidkust van Spanje vind je de regio Andalusië. Ontdek welke van de vele badplaatsen jouw favoriet is voor een all-inclusive Andalusië vakantie. Bij FTI boek je de voordeligste en mooiste vakanties naar Andalusië.

Highlights all-inclusive Andalusië

Wie een tripje naar Sevilla plant, moet zeker een bezoek brengen aan het Koninklijk Paleis van Sevilla, ook wel Real Alcázar. Het is één van de oudste koninklijke paleizen van Europa die nog steeds in gebruik is. Het paleis is al eeuwenoud en is prachtig versierd in Moorse stijl. In de loop der jaren is het paleis steeds verder uitgebreid en uitgebouwd. Keizer Karel V gaf de opdracht gotische en renaissance elementen toe te voegen, waardoor het paleis eruit kwam te zien zoals we het nu kennen.

Naast Málaga vind je de stad Torremolinos. Ooit een vissersplaatsje, nu één van de meest populairste badplaatsen voor een vakantie in Andalusië. Torremolinos biedt fijne stranden en voor families leuke activiteiten. Ga bijvoorbeeld naar het Aqualand Torremolinos, het Crocodile Park of Molino de Inca Botanical Garden. Gegarandeerd plezier voor de hele familie.

Op ongeveer 100 kilometer van Málaga vind je de stad Ronda, een stad omgeven door droomachtige riviervalleien bovenaan een ravijn. Het is werkelijk een paradijselijk aangezicht. De brug Puente Nuevo in Ronda is zonder twijfel het monumentale visitekaartje van de stad en de bekendste bezienswaardigheid. De brug is oud, maar heeft een romantische en idyllische uitstraling over zich. Vanaf de brug heb je een waanzinnig uitzicht in de diepe Tajo kloof.

Boek jouw all-inclusive Andalusië

Waar jouw all-inclusive Andalusië ook naartoe gaat, het is altijd fijn. De stranden bieden veel plezier, de regio kent veel zonuren (wel 3000 per jaar!) en de temperatuur is heerlijk. Bij FTI boek je jouw all-inclusive Andalusië voor een voordelige prijs, inclusief bagage!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again