Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Op vakantie tijdens de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is voor veel mensen het moment om even lekker uit te rusten. Ook al lijkt een week vakantie erg kort, het is juist het ideale moment om er even helemaal uit te zijn. Dat geldt niet alleen voor stellen, juist voor gezinnen is de voorjaarsvakantie de mogelijkheid om je even helemaal op te laden.

Een voorjaarsvakantie om nooit te vergeten
Voor een voorjaarsvakantie heb je tal van mogelijkheden. Zo kun je voor een bijzondere strandvakantie terecht in verschillende landen. Denk bijvoorbeeld aan Cuba, de Dominicaanse Republiek, de Malediven of Mexico. Naast de fabelachtig mooie stranden ben je in die landen ook verzekerd van een heerlijk klimaat. Reken gerust op temperaturen van minimaal 23 graden en maximaal 31 graden Celsius. De heerlijke wind maakt je vakantie zo mogelijk nog aangenamer. Uiteraard is het strand niet het enige wat deze landen zo aantrekkelijk maakt, er is namelijk ook genoeg te beleven op het gebied van cultuur en gastronomie.
 
Uitgebreid genieten in Marokko of Tunesië
Vind je het strand wel leuk, maar ga je eigenlijk liever voor een actieve vakantie, dan tref je het. In dat geval is een voorjaarsvakantie in Marokko of Tunesië ideaal. Hier heb je de gelegenheid om verschillende plaatsen en dorpen te bezoeken waar je nog kan genieten van de authentieke sfeer. Breng in Marokko bijvoorbeeld een bezoek aan Taroudant op ongeveer 75 kilometer van Agadir. De kans dat je andere toeristen tegenkomt is minimaal en je kan hier uitgebreid genieten van het leven zoals de lokale bevolking dat ervaart. In Tunesië kan je eveneens genieten van enkele unieke bezienswaardigheden. Zo is de havenstad Monastir een ideaal vertrekpunt om kennis te maken met het land. In Kairouan, ooit de hoofdstad van Tunesië, bezoek je bijvoorbeeld een van de mooiste moskeeën en geniet je van de prachtige Medina.
 
Een droomvakantie in Egypte of de Verenigde Arabische Emiraten
Wil je in het voorjaar een echte droomvakantie beleven, kies dan voor de meer exotische bestemmingen als Egypte of de Verenigde Arabische Emiraten. Natuurlijk zijn de piramides in Egypte een belangrijke bezienswaardigheid, maar denk ook eens aan de minder bekende plekken als Central Park in Caïro. Geniet hier van een falafel of koushari die je kan kopen bij een van de vele tentjes en rust lekker uit in het park samen met de lokale bewoners. In de Verenigde Arabische Emiraten is Dubai natuurlijk de bekendste stad, maar vergeet een stad als Abu Dhabi niet. Met name voor kunstliefhebber is deze stad een absolute must, al was het alleen maar vanwege het Louvre Abu Dhabi.
 
Goedkoop op vakantie in het voorjaar
Voor een absoluut gedenkwaardige voorjaarsvakantie heb je tal van mogelijkheden. Vooral de voorjaarsvakantie leent zich uitstekend voor een vakantie die net even anders is. Dat geldt zowel voor de soloreiziger als gezinnen. Door het kiezen van de juiste bestemming combineer je tal van mogelijkheden en komt iedereen weer heerlijk uitgerust terug.

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again