Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✓ All-inclusive Cuba

Misschien staat het al jarenlang op je bucketlist, misschien ook niet: een all-inclusive Cuba boeken en jezelf een avontuur gunnen om nooit meer te vergeten. Cuba is het land dat veel mensen kennen van revolutionaire politici als Che Guevarra of Fidel Castro, maar ook van de prachtige natuur, de bruisende cultuur en de vele mooie natuurplekjes die op het eiland te vinden zijn. Maar welke plekjes en bijzonderheden mag je zeker niet missen als je een all-inclusive vakantie gaat boeken naar Cuba? Dat vertellen we je graag!

Bezienswaardigheden & highlights Cuba

Havana
Het is een inkoppertje, maar daarom niet minder waar: dé plek om heen te gaan als je op Cuba bent is de energieke hoofdstad Havana, waar veel te zien en beleven valt. Havana is een stad met veel architectuur, gebouwen, winkeltjes en monumenten die de sporen van communisme en kolonialisme dragen. Als je een cultuurliefhebber bent en van geschiedenis houdt, moet je daarom een dagje Havana gaan ontdekken. Bezoek de Plaza de la Cathedral, het befaamde plein van Havana, en het internationaal bende café-restaurant La Bodeguite del Medio. Prachtige architectonische hoogstandjes vind je in Old Havana, het oude stadscentrum. Ook als je van straatmuziek en shoppen houdt en verrassend leuke winkeltjes wilt zien, ben je hier op de goede plek. Ga zeker ook naar Fusterlandia, een straat net buiten Havana die op een schitterende manier versierd is met mozaïek.

Santiago de Cuba
Naast Havana valt er tijdens een all-inclusive Cuba natuurlijk nog veel meer te beleven. De stad Santiago de Cuba verdient zeker ook een bezoek. Hier kun je terecht voor een hoop cultuur en geschiedenis. Een absolute aanrader in Santiago de Cuba is het indrukwekkende kasteel El Morro. Mooi in deze stad is ook het zogenoemde Park Baconao, waar je een schitterende collectie natuurmonumenten aantreft. Hier kun je wandelen door een idyllisch mooie cactustuin, een koloniale Franse koffieplantage bezoeken en natuurlijk op een terrasje in de buurt genieten van lekkere Cubaanse gerechten en drankjes.

Natuur
Naast de historische en levendige steden van Cuba, met Havana en Santiago de Cuba als uitschieters, wil je op Cuba natuurlijk ook de mooie natuurplekjes zien. In het zuiden van Cuba kun je voor prachtige wandelingen en fraaie vergezichten terecht in het Sierra Maestra gebergte. Geniet hier van de vele watervallen, de uitgestrekte plantages en de mooie bosgebieden. Ben je een echte bergbeklimmer, bedwing dan de Pico Turquino, met 1974 meter de hoogste bergpiek van Cuba. Wil je even helemaal tot rust komen, dan kun je in dit gebergte een ontspannen sessie volgen in het antistress centrum. Ook de Cuba, een berg van 1872 meter hoog, is het beklimmen waard!

Bekijk ook Varadero

Boek jouw vakantie naar Cuba

Geniet ook van de pracht en praal van Cuba en boek nu een betaalbare all-inclusive vakantie. Optimaal genot is bij voorbaat gegarandeerd als je naar Cuba zult afreizen!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again