Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Corfu

Een mediterraan klimaat, de grillige baaien en glooiende zand- en kiezelstranden - dit alles wacht op je tijdens je last-minute vakantie op Griekse eiland Corfu. Het eiland wordt steeds populairder, vooral bij surfers en wandelaars. Bij FTI ontdek je de meest populaire plekken op Corfu en boek je de beste deals. Daarnaast profiteer je bij een pakketreis ook nog eens van de inbegrepen transfer en bagage!

Bezienswaardigheden & hotspots Corfu

Corfu is de op één na grootste van de Ionische eilanden en wordt met recht het "groene eiland" genoemd. Aangezien het Griekse eiland op het breedste punt slechts ongeveer 28 kilometer breed is en slechts 60 kilometer lang, kun je tijdens een korte last-minute op Corfu ook het hele eiland bewonderen. In het noorden wacht een geweldig berglandschap op je, dat vooral in de herfst en lente veel geweldige routes in petto heeft voor wandelliefhebbers. De Pantokrátoras is met 906 meter de hoogste berg van het eiland en biedt een geweldig uitzicht over het hele gebied. Net zo mooi is het uitzicht op de Middellandse Zee vanaf de zandstenen kliffen bij Sidari en Peroulades. Vanuit Sidari kun je westwaarts wandelen naar Kaap Drastis. Op de route kun je de ruige kliffen van de kust bewonderen en tegelijkertijd genieten van een prachtig uitzicht over de zee.

Als je even wilt ontspannen is het zuiden en westen van het eiland met romantische vissersdorpjes en prachtige stranden ideaal. Moraitika en Messonghi worden gevormd door de visserijcultuur. Hier wordt vers gevangen vis geserveerd in de restaurants direct aan de haven. Hoe fijn is het dat je op een last-minute Corfu veel geld kunt besparen en kunt uitgeven aan onder andere lekkere etentjes!

Boek jouw last-minute naar Corfu

Strandvakantiegangers en surfers moeten hun last-minute vakantie naar Corfu plannen in de periode van juni tot september, want dan mag je hier een aangenaam mild klimaat verwachten van 27 tot 30 graden, dat uitnodigt tot zwemmen. Als je liever bergen beklimt zoals de majestueuze Pantokrátoras, vind je in maart de ideale omstandigheden om te wandelen. Wanneer je jouw last-minute Corfu boekt is dus afhankelijk van jouw vakantiewensen!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again