Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Hurghada

Wie droomt er nu niet van om lekker te genieten van tropische temperaturen, zwoele zeelucht en dat in combinatie met een uiterst betaalbare reissom? Dan is Hurghada, de Egyptische badplaats echt iets voor jou! Gelegen in het noordoosten van Egypte, aan de Rode Zee, ligt deze toeristische trekpleister, op vier uurtjes vliegen van de lage landen. Met gemiddelde temperaturen van boven de dertig graden in de zomer en boven de twintig graden in de winter, is dit een all-year-round bestemming voor iedereen. Ook de regen zal je niet deren, aangezien er hier amper neerslag valt. Zo valt je vakantie niet letterlijk in het water.

Bezienswaardigheden Hurghada

Van watersport tot aan excursies
Toch zal water een groot deel van jouw vakantie bepalen, aangezien de vele resorts in Hurghada aan de kust liggen. Het is ook de perfecte plaats om van vele wateractiviteiten te genieten, met tientallen plekken die surfen, scuba duiken of snorkelen aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs. De koraalriffen die her en der te vinden zijn op een kleine afstand van de kust, zijn een absolute must voor je vakantie. Het bekendste koraalrif is Sharm El Naga, een baai waar de vissen zo talrijk aanwezig zijn, dat je niet zal weten waar eerst te kijken. De resorts en hotels in de buurt bieden allerlei excursies aan om deze wondere onderwaterwereld te verkennen.

Binnenland
Als je even de binnenstad wil intrekken, kan je het centrum van Hurghada ook ontdekken, dat steeds meer een volwaardige stad begint te worden. De souk hier is de traditionele Midden-Oosterse markt, waar je leuke snuisterijen op de kop kan tikken. Ook kan je op twintig kilometer van het centrum het stadje El Gouna ontdekken, dat met zijn vele kanalen ook wel terecht het Egyptische Venetië wordt genoemd. Verder kan je je natuurlijk ook helemaal laten verwennen door een all-inclusive Hurghada resort te boeken, waar het personeel je op je wenken zal bedienen.


Keuken van Hurghada

Proef en geniet van de lokale keuken. Egyptische, en met uitbreiding Midden-Oosterse, gerechten zijn vaak heel voedzaam en natuurlijk van origine, zoals bijvoorbeeld hummus. Trek met een begeleide tour de woestijn in, om de zonsondergang daar te aanschouwen. Laat je onderdompelen in de spa's of badhuizen die je in elk resort in overvloed zal vinden. Een echte verwenvakantie. Het hele jaar door kan je naar Hurghada vliegen, maar de temperatuur is het aangenaamst in de wintermaanden. Je kan trouwens op veel plekken met euro's betalen, als je geen Egyptische ponden op zak hebt.

Boek jouw all-inclusive Hurghada

De vriendelijke mensen, het warme weer, de vele randactiviteiten... een all-inclusive Hurghada vakantie wordt sowieso eentje om voor altijd met je mee te dragen. Ontdek zelf waarom mensen hier altijd terug willen komen!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again