Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Op vakantie tijdens Pinksteren

Een plek onder de zon vinden tijdens Pinksteren is niet zo moeilijk. Europa heeft heel wat geweldige bestemmingen om naartoe te gaan. Als je graag geniet van een actieve vakantie onder de zon, dan zijn La Palma en Egypte de betere keuzes. In La Palma geniet je naast de zon van een overweldigende natuur en vulkanen en Egypte staat vol met oude bezienswaardigheden.

De populairste bestemmingen

Griekenland, met al zijn eilanden, behoort uiteraard tot een populaire bestemming voor een vakantie tijdens Pinksteren. De aangename temperaturen, kristalhelder water en de eeuwenoude gebouwen zorgen ervoor dat het van mei tot en met oktober prima te vertoeven is. Maar er zijn nog veel meer opties om uit te kiezen.

Spanje

Met zomerse temperaturen rond de 30°C, ga je naar Spanje voor zongebakken schoonheid, gevoed door tapas en sangria. Van de modieuze steden tot de middeleeuwse dorpjes, van april tot september schijnt de zon boven je hoofd. De zonnigste plekken in Spanje zijn Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, La Gomera, Lanzarote, La Palma, Ibiza, Mallorca, Malaga en zo veel meer.

Cyprus

Cyprus is het derde grootste eiland in de Middellandse Zee en het enige land in de Europa dat technisch gezien in Azië ligt. Hier staan ​​oude kastelen, moskeeën en musea naast luxe golfbanen en jachthavens. In plaats van de kudde te volgen en in een door de zonverbrande kreeft te veranderen in een luxe resort in Limassol of Larnaca, ga je naar de pittoreske heuvels van de regio Nicosia. Er zijn ook verschillende kleine dorpjes en verlaten stranden verspreid langs het schiereiland Akamas en Karpas, waar je in alle rust en stilte van de zon kunt genieten.

Egypte

Dit is het land van een uitgestrekte glinsterende rode woestijn, vele stranden aan de Rode Zee, en eeuwenoude steden zoals Hurghada en Sharm El Sheikh. Of je nu wilt genieten van de pyramides, lekker wilt gaan duiken of tot rust wil komen in een all-inclusive accommodatie, Egypte biedt het allemaal!

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again