Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Curaçao

Zin in een tropische vakantie? Dan is een last-minute vakantie naar Curaçao een goede optie. Dit kleurrijke eiland hoort samen met Aruba en Bonaire tot de Benedenwindse Eilanden. Wanneer je het koude en natte weer in Nederland wilt ontvluchten, kom je op dit eiland in een heerlijk warm bad. De temperatuur is het hele jaar door ideaal. De meeste dagen is het ongeveer 30 graden. Zowel zonaanbidders als avonturiers komen hier helemaal aan hun trekken.

Bezienswaardigheden & highlights Curaçao

Wil je graag winkelen en cultureel genieten, ga dan zeker naar Willemstad. In de hoofdstad van Curaçao vind je veel winkels en restaurants. Het centrum is in twee delen gesplitst door de Sint Annabaai. Vooral aan de oostzijde vind je prachtige plekken. Denk aan fraai gekleurde huizen die een mooie compositie vormen. Het Penhagebouw staat zelfs op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Bezoek de Hato Grotten, hier vind je prachtige waterpartijen en druipsteengrotten. Het oppervlakte is enorm en je ontdekt hier een rijke geschiedenis. Een aantal muurschilderingen zijn zelfs 1500 jaar oud. Bezoek de grotten zeker onder leiding van een gids. Verwonder je over de mythen en verhalen en stel je voor hoe hier in vroeger tijden indianen en slaven hebben gewoond. In het Christoffelpark vind je 8 verschillende wandelroutes. De moeilijkheidsgraad varieert sterk. Geniet van de prachtige flora en fauna en boek zeker een tour met gids.

Ga op ontdekkingsreis door de scheepvaartgeschiedenis van het eiland in het maritiem museum. Koop je een ticket, dan heb je meteen de mogelijkheid tot een rondvaart in de haven van Curaçao. Niet zomaar een rondvaart, maar je bevindt je dan in een watertaxi. Geniet van de wilde kant van het eiland door een rondleiding te maken door de exotische fauna en flora in het Christoffel park. Ontdek een stukje Zuid-Afrika op het eiland en bezoek de vele vogelsoorten op de struisvogelboerderij. Op Playa Lagun vermaak je jezelf de hele dag met zonnen, relaxen, zwemmen, strandkastelen bouwen en snorkelen.

Boek jouw last-minute naar Curaçao

Wil je het liefst zo snel mogelijk naar het eiland? Boek dan vandaag nog een last-minute. Voordat je het weet zit je in het vliegtuig op weg naar tropische sferen. Een vakantie op dit prachtige eiland betekent genieten voor jong en oud!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again