Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

LABRANDA Hotels & Resorts

Deze accommodaties zijn altijd direct aan of dicht bij het strand gelegen. Afhankelijk van jouw voorkeur heb je keuze uit verschillende categorieën: Comfort, Select, City, Balance of Family Star. Om ervoor te zorgen dat er geen wensen onvervuld blijven, bieden alle hotels in de hogere middenklasse all-inclusive of ultra all-inclusive aan.

✔ Alle LABRANDA categorieën

LABRANDA Hotels & Resorts is onderverdeeld in 5 categorieën om ervoor te zorgen dat jouw klant in het hotels verblijft dat bij hem of haar past.

Balance
Laat het dagelijkse leven achter je en ontspan midden in de natuur in lichte, open kamers. Ruim opgezette faciliteiten met natuurlijk licht laten een positieve energiestroom toe en zijn een essentieel onderdeel van een LABRANDA Balance hotel. Geniet tijdens jouw vakantie van gezonde voeding, welzijn en sport, maar ook van rust en ontspanning - alles wat je nodig hebt om je goed te voelen!

Select
De LABRANDA Select hotels zijn all-inclusive hotels en resorts voor gezinnen en individuele reizigers die op zoek zijn naar een heerlijke vakantie met veel zon. Uitstekende faciliteiten en diensten, wellness en spa, zwembad en gespecialiseerde restaurants zijn slechts enkele van de hoogtepunten die gasten kunnen verwachten in deze onlangs gerenoveerde hotels en resorts.

Family Star
Beleef een spannende familievakantie in deze hotels en resorts. Er is voor ieder wat wils! Of het nu gaat om een miniclub en animatie voor kinderen, animatie met professionele shows of aquaparken, de LABRANDA familiehotels en -resorts bieden een vakantie voor het hele gezin en zijn speciaal ontworpen voor de behoeften van gezinnen.

City
De kamers en appartementen van de LABRANDA City hotels zijn schoon en goed onderhouden, ideaal om te werken en te ontspannen. De strategische ligging van deze hotels, in het hart van een stad, maakt ze een perfecte bestemming voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Comfort
Comfortabele kamers, neutrale kleuren en eenvoudige voorzieningen maken het LABRANDA Comfort all-inclusive hotels and resorts het ideale vakantieoord met complete service. Gezinnen of alleenreizenden die op zoek zijn naar een zonnige vakantie in de buurt van het strand vinden hier comfortabele kamers voor ontspanning, live entertainment en activiteiten, evenals live cooking stations voor een leuke vakantie.

Waarom LABRANDA?

  • Directe ligging aan het strand of vlak bij de zee
  • Typische lokale en internationale gastronomie
  • Gratis WiFi, in de meeste hotels ook op de kamer

Andere hotelmerken van FTI!

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again