Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Club Sei

Geniet van een leuk en doordacht concept voor stellen, gezinnen en individuele reizigers. Club Sei zorgt voor elk detail van aankomst tot vertrek. Het omvat luchthavenvervoer, heerlijk dineren, sport en vrije tijd voor kinderen en volwassenen, maar ook een verscheidenheid aan activiteiten, zwembaden en entertainment. Geniet van een fantastische vakantie op premiumbestemmingen.

Waar staat Club Sei voor?

De moderne manier van clubvakantie - Clubvakantie en mode: met Club Sei wordt het portfolio van de MP Hotels uitgebreid met een lifestyle merk in strandbestemmingen wereldwijd. Klanten kunnen een "All-Experiences-Included" concept verwachten dat in het seizoen 2019/20 gelanceerd zal worden in de eerste twee club resorts in Turkije en een ander in Lanzarote.
Club Sei is gebaseerd op acht zorgvuldig geselecteerde pijlers die de huidige reiziger zo bijzonder maken: thuis zijn in de hele wereld en op het World Wide Web, het verlangen naar private retraites en tegelijkertijd de uitwisseling met de gemeenschap, de behoefte aan een grote keuze aan sportmogelijkheden, maar ook rust.

De 8 pijlers van Club Sei

 • De 8 pijlers van het concept vormen het hart van Club Sei. Elk is een essentieel onderdeel van het totaalconcept; tegelijkertijd zijn ze allemaal met elkaar verbonden om een unieke ervaring voor de vakantieganger te creëren. Ze richten zich elk op een belangrijk punt voor de gast en zijn geïnspireerd op actuele en trendsettende trends zoals Slow Travel of Slow Food.
 1. Social Butler & Eloquent Service - omvat een persoonlijke butlerservice en een slimme en digitale app om de service zowel fysiek als digitaal naar een nieuw niveau te tillen.
 2. Food & Entertainment - het geven van de traditionele een internationale touch en het creëren van een ervaring gastronomie geïnspireerd door bazaars en food courts, begeleid door muziek en entertainment.
 3. Farming - gaat hand in hand met food & entertainment en staat voor verse ingrediënten, waarvan sommige afkomstig zijn van onze eigen teelt.
 4. Learning & Co-working - staat voor voldoende aanbod en ruimte in elk resort, zodat gasten hun eigen interesses kunnen nastreven en kunnen deelnemen aan interessante cursussen en evenementen.
 5. Well+ & Fitness - stelt Reizigers in staat om een fysiek en mentaal evenwicht te vinden.
 6. Sport & Fashion - biedt vakantiegangers een persoonlijke comfortbelevenis met de mogelijkheid om te trainen, winkelen en stijl te kiezen.
 7. Exploring Like Locals - het verkennen van Like Locals - brengt de kosmopolitische zelf met de club resort omgeving in balans. Club Sei dient als startpunt voor globetrotters om de bestemming te ontdekken door de ogen van de lokale bevolking.
 8. Stay & Art - staat voor een geselecteerd ontwerp dat alle zintuigen aanspreekt.

Waarom Club Sei?

 • Hoge kwaliteit service
 • Persoonlijke ervaringen
 • Geschikt voor iedere vakantieganger
 • Veel sport- en entertainment mogelijkheden

Andere hotelmerken van FTI!

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again