Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Design Plus Hotels

Iedereen die stijlvolle accommodaties met eersteklas service waardeert, zal zich bijzonder comfortabel voelen in één van de Design Plus Hotels. Elk hotel is uniek ontworpen om op te gaan in de lokale cultuur. Luxe inrichting voor alle hotels inclusief handgemaakte Malaika-bedden. Omringd door hoogwaardige en natuurlijke materialen is een geweldige tijd gegarandeerd.

Waar staat Design Plus voor?

De zorgvuldig geselecteerde hotels in de Design Plus collectie zijn thuis in steden over de hele wereld. De lokale cultuur en geschiedenis worden weerspiegeld in het interieur van deze luxe hotels. Met een ideale combinatie van uitstekende service en briljant design vertelt elk Design Plus hotel zijn eigen verhaal, waarin de gasten de hoofdrolspelers zijn, die elk hotel tot leven brengen.

Het nieuwe hotelmerk spreekt gasten aan die waarde hechten aan trendy design, exclusieve culinaire hoogstandjes, uitstekende service en een combinatie van het stads- en strandgevoel. Karakteristiek design, exclusieve restaurants en een bijzondere locatie die de flair van de stad en het strand combineert, kenmerken de hotels van Design Plus. De accommodaties hebben eersteklas restaurants en bars en verwennen de gasten met lokaal en internationaal eten en drinken.

Waarom Design Plus?

  • Unieke designs
  • Elegant dineren
  • Persoonlijke service
  • Culturele ervaring

Andere hotelmerken van FTI!

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again