Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Lemon & Soul Hotels

Sprankelende cocktails, citroentaart en een modern interieur: het frisse concept van de Lemon & Soul Hotels is perfect voor budgetbewuste gezinnen, koppels en individuele reizigers. De hotels liggen in populaire vakantiebestemmingen en zijn altijd vlak bij het strand. Afhankelijk van het hotel kun je kiezen uit verschillende verzorgingen, van all-inclusive tot een kitchenette met eigen kookgelegenheid.

Waar staat Lemon & Soul voor?

Lemon & Soul Hotels zijn gevestigd in populaire vakantiebestemmingen en liggen altijd dicht bij het strand en de zee. Geniet van de ontspannen sfeer en een lichte en vriendelijke sfeer in deze citroen-geïnspireerde hotels. Hier draait alles om de fruitige naamgenoten, van citroentaart tot citroencocktails en citroenkoekjes, om maar een paar culinaire hoogtepunten van het hotel te noemen.

Laat je inspireren door citroengeïnspireerde kunstwerken en beelden en geniet van een sprankelende vakantie tegen een betaalbare prijs.
Het nieuwe hotelmerk richt zich op budgetreizigers die waarde hechten aan betaalbaar comfort dicht bij het strand. 

Lemon & Soul biedt verschillende soorten verzorgingen - van all-inclusive en halfpension tot de bed & breakfast optie, alles is beschikbaar in het portfolio van het budgetmerk. Sommige huizen stellen gasten in staat om in hun eigen onderhoud te voorzien - net als in een privé-appartement, maar met de bonus van een professionele schoonmaakservice. Andere eigendommen zijn onder andere zwembad bars, full-service restaurants en on-site entertainment opties.

De Lemon & Soul Hotels zijn ontworpen om fris en levendig te zijn als een citroen en vol levensvreugde. Daarom werd gekozen voor de gele vrucht als naamgever. Om het te eren krijgt het gelijknamige fruit veel aandacht in de Lemon & Soul hotels: citroentaarten en -cocktails, gebakjes met een citrusnoot en andere zoetzure lekkernijen die zich richten op de citrusvruchten. Kunstwerken in verband met citroen ronden het imago van het merk nog verder af. MP Hotels zal binnenkort aankondigen op welke locatie de eerste winkel zal openen.

Waarom Lemon & Soul?

  • Vakantie voor een klein budget
  • Eenvoudige en basic faciliteiten
  • Logies & ontbijt of logies

Andere hotelmerken van FTI!

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again