Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Marmaris

Als het gaat om dingen om te doen in Marmaris, zijn de opties eindeloos en vind je hier een breed scala aan attracties. Marmaris in Turkije is slechts een van die plaatsen die van alles kunnen waarmaken: mooie stranden, watersporten, waterparken, boottochten, cruisen op het blauwe water, uitstekend zeilen en avontuurlijke en buitensporten

Bezienswaardigheden & highlights Marmaris

Het stadscentrum van Marmaris kan worden verkend door het historische centrum, de haven en de jachthaven van Netsel in het oosten, het lange strand en de promenade, Siteler en Armutalan in het westen. De regio die wordt begrensd door het kasteel, de haven en de jachthaven van Marmaris wordt "de oude stad" (het historische centrum) genoemd. De historische gebouwen in het centrum van Marmaris dateren allemaal uit de 16e eeuw, ten tijde van het Ottomaanse rijk.

De haven van Marmaris, met zijn levendige bars, pubs, winkels en restaurants langs de Kordon-straat, de Barbaros-straat en de promenade, is de meest levendige plek in het stadscentrum, waar je mensen kunt zien wandelen, rusten en genieten van hun vakantie. Marmaris heeft prachtige stranden.

Het Uzunyali-strand, ook wel bekend als Long Beach en Marmaris Urban Beach, zijn de twee belangrijkste stranden in het centrum van Marmaris. Long Beach ligt direct naast het Urban Beach, waar ook vakantiegangers de zee in kunnen wanneer ze maar willen. Long Beach strekt zich uit langs de zeer lange zandige kustlijn (inclusief Siteler) van ongeveer 10 kilometer tot Icmeler. De verkeersvrije promenade loopt over met cafés, restaurants, bars en winkels voor sandalen, zonnebrillen en souvenirs, je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een perfecte strandvakantie.

Marmaris heeft fantastische grote waterparken. Aqua Dream Water Park is het grootste en Atlantis Water Park is het andere. Veel andere hotels hebben ook hun eigen kleine waterparken. Als je van watersport houdt, is er in Marmaris een breed scala aan mogelijkheden, waaronder parasailen, waterfietsen, jetskiën, kanoën, kajakken op zee, duiken en meer. Blue Cruising, dagelijkse boottochten, zeilen, duiktochten, vistochten en raftingtours zijn de beste opties voor geweldige watersporten en wateractiviteiten.

Er vertrekken verschillende boten vanuit de haven van Marmaris, het Long Beach en het strand van Icmeler voor een bezoek aan zijbaaien, baaien en eilanden zoals het beroemde Paradise Island, verschillende grotten, aquarium en groene zeebaaien, Kumlubuk en Turunc-stranden.

Als je van buitensporten houdt, is er een breed scala aan mogelijkheden in Marmaris, waaronder 4 × 4 off-road safari, quad- en buggy-safari, fietstochten, bosritten op mountainbikes, zeil- en catamarantochten, jetski-tochten, kanoën, raften, klimmen en meer.

Boek jouw last-minute Marmaris

Dankzij het aangename klimaat is Marmaris het hele jaar door een fijne vakantiebestemming. Kies voor een Last-minute Marmaris en geniet in alle luxe van je welverdiende vakantie naar deze Turkse plaats.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again