Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Last-minute Lycische Kust

Als je denkt aan een land met de meest mooie stranden en een geweldig landschap, dan moet het Turkije zijn. U hoeft niet verder te zoeken dan de neus van uw toerist. Naast de Noord-Egeïsche kust en de Turkse Rivièra is de minder bekende Lycische kust adembenemend. De Lycische kust staat ook wel bekend als de turkooizen kust of de Zuid-Egeïsche kust en ligt in de provincie Mugla. Door veel mensen wordt dit ook wel tot het mooiste gebied van Turkije gerekend.

Bezienswaardigheden & highlights Lycische Kust

Wie nog nooit in Turkije is geweest, heeft geen idee hoe mooi deze regio wel niet is. Integendeel zelfs. Ze zien Turkije als een toeristenval, totaal verwend met grote all-inclusive resorts die tot de nok toe gevuld zijn en af en toe een waterpark. Dit is zo ver van de waarheid. Ja, deze plaatsen bestaan, maar niet overal. Als je wat beter kijkt, zie je een totaal andere kant van Turkije. Het platteland is geweldig. Er zijn zoveel mooie plekken om te zien!

Het nog relatief authentieke Akyaka bijvoorbeeld, of kies voor een dagtrip naar het idyllische Dalyan, gelegen naast een natuurreservaat aan de rivier. Het meer bij Köycegiz is zeker een bezoek waard, net als de Blue Lagoon bij Olüdeniz en Fethiye!

Marmaris is zeker gericht op toeristen, maar het is goed gepositioneerd en je hoeft niet in het centrum te blijven. Kies er bijvoorbeeld voor om een paar kilometer van de stad te verblijven. Dit betekent dat je kunt ontsnappen aan de drukte wanneer je maar wilt en even kunt genieten van je welverdiende rust.

Boek jouw last-minute Lycische Kust

Voor jong en oud is er aan de Lycische Kust meer dan genoeg te beleven. Kies voor een Last-minute Lycische Kust en profiteer van scherpe deals.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again