Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Algarve

De Algarve is de populairste vakantieregio van Portugal en strekt zich uit van Lagos tot Tavira. Fantastische stranden, indrukwekkende kliffen en het milde klimaat aan de Atlantische Oceaan maken een last-minute naar de Algarve perfect - voordelige last-minute Algarve aanbiedingen vind je hier bij FTI!

Bezienswaardigheden Algarve

Diversiteit
Overweeg je een vakantie in het zuiden? Dan is de Algarve de ideale bestemming. De zuidkust van Portugal ligt aan de Atlantische Oceaan en biedt toeristen een onvergetelijke vakantie in een adembenemende omgeving. De Algarve biedt zijn bezoekers een enorme verscheidenheid: prachtige kustlijnen, steden met betoverende historische wijken en veel vermaak.

Vermaak
Toeristische trendy wijken, geweldige feestlocaties en levendige promenades - als je op zoek bent naar veel vermaak zit je goed in de Algarve. Maar er zijn ook andere mogelijkheden: afgelegen baaien, soms ver weg van alle drukte. Hoewel grote delen van de kust toeristisch ontwikkeld zijn, kun je met een huurauto pittoreske plaatsjes ontdekken ver weg van de hotels en drukte.

Cabo de São Vicente
Een bezoek aan de Cabo de São Vicente aan de zuidwestelijke kaap van Europa is de moeite waard! Hier kun je vanaf een imposante klif over de oceaan kijken. Voor de Romeinen was de Kaap een magische plek aan het einde van de wereld waar de goden leefden. Dit magische gevoel moet je zeker zelf ervaren!

Kuststeden
In kuststeden als Lagos, Portimão en Albufeira is er voor elk wat wils - van het historische stadscentrum tot de stranden en talloze restaurants. Wie enthousiast is over geschiedenis of gebouwen vindt in Silves wat hij zoekt: naast vele ooievaarsnesten is hier ook een oud heidevestingwerk waarin men een tijdreis kan maken.

Boek jouw last-minute naar de Algarve

In de Algarve vind je voor elk wat wils. Door het milde klimaat kun je er zelfs het hele jaar door je vakantie doorbrengen. Maar ook tussen mei en sepember ben je verzekerd van goed weer en perfecte vakantietemperaturen. Boek nu jouw last-minute naar de Algarve, en profiteer van de beste prijsgarantie van FTI!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again