Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Portugal

Ontdek last-minute Portugal, de zonnige en veelzijdige bestemming in het zuidwesten van Europa! Van ruige kusten met prachtig turquoise zeewater en gouden stranden, tot de bruisende steden die de moeite waard zijn. Portugal heeft voor iedere vakantieganger wel iets te bieden. Bij FTI boek je voordelig jouw last-minute Portugal.

Bezienswaardigheden Portugal

Kies jij voor een last-minute Portugal? Dan heb je veel mogelijkheden. De populairste stad voor een stedentrip is zonder twijfel de hoofdstad Lissabon. Deze witte stad wordt gekenmerkt door rode daken en ligt verspreid over prachtige heuvels. De typische smalle, romantische straatjes vind je hier terug. Breng in Lissabon een bezoek aan Praça do Comércio, het grote plein aan de rivier de Taag, en aan het kasteel Castelo de São Jorge. Ga ook een middag winkelen in één van de winkelcentra, eet een pastéis de nata en bezoek het indrukwekkende gebouw Mosteiro dos Jerónimos.

De zuidkust van Portugal heeft de Algarve, mateloos populair vanwege de gouden stranden en schitterende kliffen. Zowel in de zomer als in de winter trekken veel toeristen naar de Algarve. De bekendste plaats is Albufeira, geliefd onder jongeren vanwege het goede uitgaansgebied. Breng zeker een bezoek aan het bekende strand Praia da Marinha. Wie denkt aan Portugal en de rotsen in het water, denkt aan dit strand. Vanaf de parkeerplaats maak je een korte wandeling de kliffen op om bij het uitkijkpunt te komen. Zeer de moeite waard! Via de trappen kun je ook nog naar beneden om bij het strand te komen.

Boek jouw last-minute Portugal

Een last-minute Portugal staat garant voor een veelzijdige en geweldige vakantie. Bekijk snel de last-minute deals van FTI en profiteer van de voordeligste prijs voor jouw vakantie! Daarbij is bagage bij een vakantie met vlucht altijd inbegrepen. Zo kom je nooit voor onverwachte extra kosten te staan!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again