Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

All-inclusive Sarigerme

Een heerlijke all-inclusive vakantie in Sarigerme is ideaal om tot rust te komen, of juist een avontuurlijke vakantie te beleven. De plaatst ligt ongeveer twintig kilometer ten zuiden van de steden Ortaca en Dalyan, en in de buurt van het vliegveld Dalaman. Er zijn een aantal heerlijk exclusieve all-inclusive hotels te vinden, wat het een ideale bestemming maakt als je op zoek bent naar een zorgeloze tijd in Sarigerme.

Het strand van Sarigerme

Sarigerme kent een enorm strand van maar liefst zeven kilometer lang, dat ook goed schoon wordt gehouden door de SARCED vereniging. Het strand krijgt ieder jaar een Blauwe Vlag, wat betekent dat het strand enorm geschikt is om te zwemmen en te ontspannen. Overdag is de strandwacht en eerste hulp aanwezig. Ook zijn er toiletten te vinden op het strand. In de zomermaanden zijn er soms zelfs schildpadden te bewonderen. 

Niet ver van het strand ligt het eiland Baba, waar je goed kunt duiken tot wel vijf meter diepte. Als je op zoek bent naar avontuur, is dit dus een ideale activiteit voor jou. Daarnaast kan je in de omgeving van het strand ook parasailen, of eropuit met een quad.

Rust in Sarigerme

Als je op zoek bent naar ontspanning, is Sarigerme ook een ideale plaats. Zo kan je bijvoorbeeld over de marktjes struinen, op zoek naar leuke souvenirs en heerlijke verse Turkse versnaperingen. Ook kan je wandelen in de heuvels, of de graftombes van de koningen van Caunos bezoeken. 

Een bezoek aan de plaats Dalyan is ook zeker de moeite waard. Hier zijn verschillende therapeutische warmtebronnen te vinden, die een ontspannen effect hebben op lichaam en geest. Mocht je niet te ver van het hotel willen gaan, dan kan je in de meeste Sarigerme all inclusive hotels ook Turkse hammam behandelingen boeken. 


Eten in Sarigerme

De meeste restaurant in Sarigerme zijn Turks-Mediterraans georiënteerd. Geniet van heerlijke kebab, vleesgerechten en Turkse salades. In Sarigerme zijn ook veel restaurants te vinden met een Britse inslag. Zo kan je er na een paar dagen Turks eten ook terecht voor een goed Brits ontbijt. Veel cafés zijn gesitueerd aan het strand, waardoor je kunt eten met een heerlijk uitzicht.

Beste reistijd Sarigerme

Van mei tot en met oktober heb je de meeste kans op een aangename temperatuur in dit gedeelte van Turkije. Ook valt er dan in de regel weinig tot geen neerslag. 
Er wordt weinig gebouwd in Sarigerme, en er zijn veel minder toeristen dan in andere gebieden in Turkije. Ook wanneer je in het hoogseizoen reist, is het hier dus prima vertoeven. 


Boek je all-inclusive vakantie naar Sarigerme

Of je nu op vakantie gaat voor avontuur, of op zoek bent naar ontspanning, in Sarigerme is voor ieder wat wils. Dit maakt het dus ook de ideale bestemming voor een gezinsvakantie. Boek dus snel jouw Sarigerme all-inclusive vakantie!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again