Corona Zekerheidspakket Bagage altijd inclusief Geen reserveringskosten Meer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

Aquaparken

Een vakantie met het hele gezin vraagt om een hotel dat aan veel eisen voldoet. De ouders willen heerlijk kunnen ontspannen, terwijl de kinderen op zoek zijn naar héél veel plezier. Zij leven zich helemaal uit in de zwembaden met glijbanen terwijl jij als ouder geniet van het zonnetje. Een perfecte vakantie met het hele gezin!

Waarom een vakantie met aquapark?

Fantastische hotels met spectaculaire waterglijbanen!
Splaaaaash! Dit plezier is niet alleen voor de kleintjes: waterglijbanen bieden avontuur en actie voor alle leeftijden. In de door ons geselecteerde hotels wacht je puur zwemplezier, want ze hebben niet alleen indrukwekkende zwembaden, maar ook spectaculaire waterglijbanen. Laten we het koele water in gaan - maar dan wel met glijsnelheid!

Waterglijbanen - plezier voor groot en klein
Een familie-uitstapje naar een waterglijbaanpark: deze kans mag je niet missen. Glijbanen worden aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar iets nieuws om zijn of haar vakantie gevarieerder te maken. Zowel kinderen als volwassenen zullen genot ervaren!

Waterglijbanen - een gevarieerd plezier
Als je denkt dat het na een tijdje saai wordt, vergis je jezelf: er zijn namelijk een oneindig aantal soorten glijbanen: in verschillende vormen, met of zonder toren, meterslange glijbanen, maar ook kleinere glijbanen voor kinderen, let wel, met licht- en geluidseffecten en andere elementen zoals loopings!