Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Belek

Het mooie stadje Belek ligt aan de zuidkust van Turkije en is nog niet overspoeld door toeristen. Hier kun je heerlijk ontspannen in de thermale baden, een balletje slaan op de golfbaan of genieten op het strand. Wacht niet langer en ontdek ons grote aanbod hotels en aanbiedingen voor jouw last-minute vakantie naar Belek!

Bezienswaardigheden & hotspots Belek

Belek ligt ongeveer 30 kilometer van Antalya. De badplaats is rustig, vooral in het laagseizoen, en dankzij het milde klimaat kun je zelfs in december aangename temperaturen verwachten in de Middellandse Zee. Met zijn 100.000 inwoners is Belek een kleinere stad in Turkije. Toch heeft het veel te bieden. Het prachtige zand- en kiezelstrand is ideaal om te ontspannen terwijl je ook jouw swing kunt verbeteren op de golfbanen, die recentelijk steeds meer worden aangelegd.

Bezoek ook de weelderige Garden of Tolerance, die vooral in de lente en vroege zomer een hoogtepunt is. Als de temperaturen het toelaten, kun je tijdens je last-minute vakantie in Belek ook wandelen in het Taurusgebergte, dat niet ver landinwaarts ligt. De centrale fontein van Belek markeert het centrum van de stad. Bezoek ook de bazaars waar je tal van stoffen, kruiden en oosterse souvenirs zoals theeglazen of hoofddoeken kunt bewonderen. Verder is er een dolfinarium, diverse bezienswaardige moskeeën en vele mogelijkheden voor dagtochten, bijvoorbeeld naar Antalya, Aspendos, Sillyon of Perge.

Boek nu jouw last-minute naar Belek

De prachtige badplaats heeft zoveel te bieden dat jouw last-minute vakantie zeker weten tot één van jouw droomvakantie zal gaan behoren. Bij FTI vind je de meest aantrekkelijke last-minuteaanbiedingen naar Belek met een lage prijsgarantie. Of je nu in het laag- of hoogseizoen Belek wilt gaan bezoeken, in beide seizoenen is het klimaat er erg aangenaam en worden er tal van activiteiten aangeboden. Op naar Belek!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again