Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Last-minute Bodrum

Wil jij last-minute naar Bodrum? Boek dan één van de mooie hotels uit het aanbod van FTI. Of je nu gaat voor een luxe en ruim resort aan het strand of voor een eenvoudiger hotel vanuit waar je de omgeving gaat verkennen, met het ruime aanbod van FTI zit er altijd wel iets voor je tussen. Bij FTI zit bagage altijd bij de prijs inbegrepen en is ook een transfer bij een last-minute Bodrum met all-inclusive verzorging aan de Turkse kust.

Het contrast van Bodrum is wat het zo mooi maakt. Je vindt er niet alleen smalle, romantische straatjes en eeuwenoude cultuur en architectuur, maar ook luxe resorts, indrukwekkende boten en grote feesten. Met een last-minute Bodrum ontdek je deze prachtige badplaats.

Highlights

Bodrum heeft veel stranden, al zijn het niet de lange en brede zandstranden van de Turkse Rivièra. Bodrum beschikt juist over fantastische baaien met kleine kiezel- en zandstranden en groenblauw water. Akyarlar Beach is één van de mooiste stranden van Bodrum en biedt de mogelijkheid een dagje te relaxen aan het strand.

De badplaats Bodrum kent een rijke geschiedenis. Het is ook goed terug te zien in de architectuur en overblijfselen dat Griekenland dichtbij ligt én dat Bodrum een bepaalde tijd tot Griekenland behoorde. Zo is een bekend gebouw in Bodrum het kasteel van Sint Petrus. Gelegen op het schiereiland bij de haven is het kasteel te bezichtigen. In de avond wordt het kasteel prachtig belicht en is het een populaire spot voor toeristen. 

Bewonder het eeuwenoude Griekse theater in Bodrum, dat plaats biedt aan ruim 13.000 mensen. Het is gelegen op een heuvel waardoor je een bijzonder mooi uitzicht hebt op Bodrum.

Bodrum was vroeger altijd een vissersplaatsje en is daardoor flink gaan groeien. Omdat de haven vroeger zo belangrijk was, is het vandaag de dag nog steeds het middelpunt van de stad. Nu vind je er vooral veel toeristen die de gezellige restaurants bezoeken en de mooiste foto’s maken.

Boek last-minute Bodrum

Boek nu een last-minute Bodrum en profiteer van de beste prijskwaliteitverhouding van FTI Reizen. Boek snel jouw vakantie naar de zon met onze scherpe deals.

Bekijk aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again