Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

All-inclusive Cirali Beach

Wordt Cirali Beach jouw all-inclusive bestemming in Turkije? Als het aan ons ligt wel! Het aan de Turkse Rivièra gelegen badplaats heeft alles te bieden voor een zorgeloze vakantie. Uitzichten over het prachtige, bergachtige landschap zorgen voor een prachtig decor als je onder de Turkse zon aan het genieten bent van een verfrissend drankje op het strand. Naast natuur en eeuwenoude cultuur zijn er tal van horeca gelegenheden waar je kunt genieten van de lokale gastronomie met vers gevangen vis en groenten. Voor jong en oud is meer dan voldoende te zien en te beleven. Kortom; Alle ingredienten om je all-inclusive te laten verwennen in het Turkse Cirali Beach!

Uiteenlopende activiteiten in een magische omgeving

In en rondom Cirali Beach worden er tal van activiteiten aangeboden. Om de Middellandse Zee te kunnen bewonderen worden er verschillende boottochten georganiseerd. Meestal duren deze de hele dag en kun je ze boeken inclusief lunch. Ze brengen je naar paradijselijke baaien en je kunt tijdens het varen genieten van het historische uitzicht. Een van de mooiste plekken in de buurt van Cirali Beach is de brandende berg Chimaera. De vlammen van deze berg branden al maar liefst 2500 jaar, waardoor het haast een magische plek lijkt. Je kunt deze plek eventueel bezoeken met een huur auto. Onderaan de berg is de parkeerplaats en vanaf hier kun je te voet op de berg naar boven. Het beste is om de brandende berg bij zonsondergang te bezoeken. Neem dan wel een zaklamp mee want het is er binnen erg donker. Een andere historische plek om te bezoeken zijn de oude ruïnes van Olympos. Je kunt ervoor kiezen om een wandeltocht te maken door het oude stadje. De ruïnes zijn goed bewaard gebleven en onderhouden. Ook kun je je er inlezen over de geschiedenis van de plaats. Mocht je toch deze plek bezoeken, dan is het een aanrader om je badkleding mee te nemen. De ruïnes liggen namelijk aan het beeldschone strand van Adrasan.

De vele mogelijkheden van Cirali Beach

Aan de boulevard van Cirali Beach vind je vele gezellige restaurants en bars waar je heerlijk kunt eten, of een drankje kunt bestellen. Mocht je van snorkelen houden dan biedt de omgeving ook veel opties. Het is wel verstandig om je eigen uitrusting mee te nemen. Eenmaal in het water gedoken kun je je ogen uitkijken naar alle kleurrijke vissen die je tegenkomt. De beste reisperiode om naar Cirali Beach te gaan is afhankelijk van de temperatuur die je aangenaam vindt. In juni t/m augustus kunnen de temperaturen oplopen tot 37 graden. Wanneer je in mei of oktober gaat is het nog steeds aangenaam warm met temperaturen van ongeveer 25 graden.

Boek je all-inclusive vakantie naar Cirali Beach!

Ben je dus op zoek naar een all-inclusive vakantie aan een prachtige, rustige kust waar veel te beleven is. Boek dan snel jouw vakantie naar Cirali Beach!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again