Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ All-inclusive Alanya

Heb jij zin om er eens even heerlijk tussenuit te gaan? Wil je heerlijk relaxen en genieten van warm weer? Kies dan voor een all-inclusive vakantie inhet Turkse Alanya! Met een all-inclusive vakantie geniet je van alle faciliteiten die het hotel aanbiedt, en hoef jij je nergens meer druk om te maken.

Bezienswaardigheden & highlights Alanya

In Alanya kun je natuurlijk genieten van de prachtige stranden. Zeker in de zomer is het erg warm in Alanya, waardoor je er heerlijk kunt relaxen en genieten van al het pracht en praal dat er te ontdekken is. Heerlijk ontspannen en alle stress van het normale leven even van je afgooien. Dat is immers waar een relaxte vakantie voor is bedoeld.

Ben je het type die het ook wel leuk vindt om er actief op uit te gaan? Ook in dat geval is Alanya de ideale vakantiebestemming voor jou. Je kunt daar namelijk ook heerlijk met een bootje op de prachtige zee varen. Daarnaast zijn er ook nog tal andere bezienswaardigheden. Je kunt bijvoorbeeld prachtige kleding kopen bij één van de vele lokale winkeltjes die daar aanwezig zijn. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te genieten van de vele culinaire hoogstandjes. Die zijn daar namelijk rijkelijk aanwezig waardoor je hier optimaal van kunt genieten.

Er is ook prachtige natuur waar je van kunt genieten. Je kunt bijvoorbeeld een jeep-trip boeken. Dan zie je de natuur van Alanya echt van dichtbij, een waar pracht gezicht! Natuurlijk zijn er nog vele andere leuke dingen die je in Alanya kunt doen. Het is immers echt een toeristische stad, dus er zijn ook zeer veel leuke activiteiten. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan paardrijden door de natuur. Alanya heeft een zeer uitgebreid uitgaanscentrum waar je de gezelligheid kunt op zoeken. Er zijn verschillende discotheken en meestal is de entree niet hoog. Het is natuurlijk altijd leuk om eens in een andere stad op stap te gaan!

Boek jouw all-inclusive vakantie naar Alanya

Alanya kent een fijn klimaat waardoor deze badplaats het hele jaar door goed te bezoeken is. Ontdek je graag de stad of wil je graag enkele excursies boeken, dan kun je overwegen in het voor- of najaar af te reizen naar Alanya. Breng je graag de meeste dagen door aan het zwembad onder het genot van het tropische klimaat, dan kun je overwegen in de zomer Alanya te bezoeken.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again