Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

All-inclusive Costa de Almería

Ben jij toe aan een heerlijke onbezorgde vakantie? Kies dan voor all-inclusive Costa de Almería. De zuidoostkust van Spanje is gezegend met woestijnachtige landschappen, prachtige stranden en leuke dorpjes. Boek jouw all-inclusive Costa de Almería bij FTI en profiteer van onze voordelige aanbiedingen!

Highlights all-inclusive Costa de Almería

Wie kiest voor all-inclusive Costa de Almería kan prachtige stranden verwachten. De kust is ongeveer 200 kilometer lang en grenst in het noorden aan de Costa del Sol. Je vindt er goudgele stranden, schitterende rotspartijen en uiteraard helder, azuurblauw water. Een populaire badplaats is Roquetas de Mar – de gezellige drukte komt door de vele restaurantjes, toeristische winkeltjes en uitgestrekte boulevard. Het is een authentiek vissersdorpje waar de meeste toeristen naartoe komen, desondanks blijft het er het hele jaar door rustig. De stranden zijn lang, breed en goed onderhouden.
 
Wissel de dagen aan het strand af met een bezoek aan de hoofdstad Almería. Hier bezoek je het Arabische fort Alcazaba, de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad. Arabische en Romeinse invloeden zie je duidelijk terug en vanaf de top van het fort heb je een waanzinnig uitzicht over de hele stad. Het centrum van Almería biedt veel mogelijkheden om lekker uiteten te gaan, wat te drinken of het terras en leuk te shoppen.
 
Verlaat de kust en bezoek het natuurpark Sierra Maria-Los Vélez. Hier geniet je van schilderachtige dorpen en mooie natuur. Het natuurpark is nog niet overspoeld door massatoerisme, maar is zeker de moeite waard om te bezoeken. De omgeving kenmerkt zich door woestijnlandschappen, oases, valleien, diepe kloven en hoge bergen. De bossen zijn gevuld met pijnbomen en af en toe snuif je de geur van rozemarijn en tijm op.

Boek jouw all-inclusive Costa de Almería

Een heerlijke all-inclusive Costa de Almería boek je bij FTI. Je profiteert van voordelige aanbiedingen en bij een pakketreis (hotel en vlucht) is ruimbagage altijd bij de prijs inbegrepen. Bekijk snel een van onze aanbiedingen all-inclusive Costa de Almería!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again