Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ All-inclusive Sharm el Sheik

Vakantie vieren als een sheikh in Egypte, dat klinkt als een droom. Met een all-inclusive Sharm el Sheikh wordt deze droom werkelijkheid voor jou! Een sheikh hoeft natuurlijk niet zelf voor zijn eten en drinken te zorgen: daar heeft hij zijn personeel voor! Laat je met een all-inclusive heerlijk verwennen in de Egyptische badplaats Sharm el Sheikh, in het uiterste zuiden van het schiereiland Sinaï. Door het woestijnklimaat is het er altijd aangenaam warm. Kan je geloven dat er jaarlijks nog geen drie millimeter regen valt?

Bezienswaardigheden & highlights Sharm el Sheik

De prachtige gouden stranden bieden niet alleen de gelegenheid om te zwemmen en zonnen, maar ook kan je er duiken en snorkelen. Je kan dan van heel dichtbij de wereldberoemde koraalriffen en zeeanemonen in de Rode Zee bewonderen, terwijl allerlei schitterend gekleurde tropische vissen om je heen zwemmen!

Tijdens een dagtocht naar de piramides, met als vervoermiddel een heuse kameel, waan je je een archeoloog en breng je ook nog even een bezoekje aan de Bedoeïenen. Op safaritocht door het nationaal park Ras Mohammed waan je jezelf een stoere ranger. Je bent een coole surfdude/surfbabe als je een dagje gaat surfen en een bink of het stoere zeilmeisje tijdens het zeilen! Terug in je luxe resort kan je zoveel eten en drinken als je wilt – het is niet voor niets een all-inclusive Sharm el Sheikh.

Je beleeft je vakantie als een sheikh – het personeel van het resort zorgt ervoor dat het je op culinair gebied aan niets ontbreekt! In de omgeving kan je prachtige bergwandelingen maken, onder andere naar de Sinaïberg, waar Mozes de 10 geboden van God ontving. Deze berg is ruim 2000 meter hoog en dit biedt je een fantástisch uitzicht!

Verder zijn er vele historische gebouwen om te bewonderen, waaronder het klooster van Sint Katharina. Of je gaat lekker rondneuzen in de leuke boetiekjes van Old Market. Je kan je urenlang vermaken in de honderden winkeltjes en restaurantjes in die magische Arabische sferen.

Als je terugkomt in het resort neem je een verkoelende duik in het zwembad en neem je vervolgens plaats aan tafel waar de topchefs jou de heerlijkste gerechten voorschotelen! Na het eten kan je aan de bar een echte shisha (waterpijp) uitproberen. En dan, als je wilt, nog een bezoekje aan één van de hippe nachtclubs brengen.

Boek jouw all-inclusive Sharm el Sheik

Klinkt dat alles je als muziek in de oren? Boek dan snel die all-inclusive Sharm el Sheikh en verzeker jezelf van een betaalbare luxe vakantie naar het land van de eeuwige zon, de farao’s en de piramides!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again