Servicecenter023 75219 20

✔ Vind jouw all-inclusive vakantie

Met een all-inclusive vakantie kies je voor een compleet verzorgde vakantie. Neem gerust nog een ijsje of jouw favoriete cocktail want álles zit inbegrepen. Van verblijf, eten en drinken tot eindeloos veel faciliteiten: kortom zorgeloos genieten! Wordt het Turkije, één van de Griekse Eilanden of misschien wel Marokko? 

Top 3 all-inclusive vakanties naar TurkijeTop 3 all-inclusive vakanties naar GriekenlandTop 3 all-inclusive vakanties naar Marokko

Top 3 all-inclusive vakanties naar Egypte

Meer populaire all-inclusive bestemmingen!

Wil je écht even bijkomen en zorgeloos genieten? Kies dan voor een all-inclusive vakantie. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, alles wordt voor jou geregeld! 's Ochtends heerlijk aanschuiven bij het ontbijt en de rest van de dag kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die het hotel biedt... Heerlijk!

Voordelen van een all-inclusive vakantie

Kies jij voor een all inclusive vakantie bij FTI dan kun je genieten van heel wat voordelen! Het grootste voordeel van een all-inclusive vakantie is jouw vakantiebudget. Wanneer je een vakantie boekt op basis van all-inclusive blijven de kosten laag omdat in principe alles al in de reissom zit. Geen extra kosten dus. Het geld wat je nog uitgeeft op de bestemming is bijvoorbeeld voor een leuk souvenier, die gave excursies of relaxte massage!  

Vooral voor gezinnen met kinderen is een all-inclusive vakantie perfect. Willen ze nog een sapje? Een ijsje? Wanneer je verblijft op all-inclusive is dit geen probleem! Normaal kunnen deze relatief kleine uitgaven oplopen tot een aanzienlijk bedrag maar met een all-inclusive vakantie zijn deze kosten allemaal al gedekt!

Populaire all-inclusive bestemmingen

Of je nu op zoekt bent naar een vakantie naar Turkije, Egypte, de Canarische Eilanden of Griekenland: tegenwoordig vind je overal hotels waar je kunt verblijven op basis van all-inclusive. Tijdens een compleet verzorgde vakantie hoef je als koppel of famillie alleen nog het juiste hotel te kiezen. Wordt het een echt familiehotel of gaat jouw voorkeur uit naar een adults-only hotel? Wij lichten de 3 populairste all-inclusive bestemmingen voor jou uit!

  • Egypte heeft veel luxe all-inclusive hotels & resorts met zoveel restaurants en faciliteiten dat je niet eens jouw accommodaties hoeft te verlaten!  De meeste hotels vind je bij Hurghada, Sharm el Sheikh en Marsa Alam!
     
  • Turkije blijft een populaire all-inclusive bestemmingen en elk jaar worden er weer nieuwe hotels geopend! De één nog groter als de ander. Van enorme aquaparken met glijbanen tot de meest luxe restaurants. Waar je ook naar op zoekt bent, in Turkije vind je gegarandeerd een all-inclusive hotel wat bij jou past!  
     
  • Op de Canarische Eilanden is het aanbod lang niet zo groot als in Egypte of Turkije maar vooral op de grote eilanden zoals Tenerife, Cran Canaria en Fuerteventura zijn er verschillende all-inclusive aanbiedingen. De Canarische eilanden zijn niet alleen populair bij ouderen vanwege hun geweldige klimaat, maar bieden ook een perfecte vakantie voor jonge gezinnen met kinderen door de relatief korte vluchttijden.

All-inclusive of últra all-inclusive?

Kies je ervoor om te verblijven in een all-inclusive resort, dan word je vaak overspoeld met luxe! Het maakt niet uit of je kiest voor Turkije, Egypte of verder vliegt naar Mexico of de Dominicaanse Republiek. Je wordt vaak in de watten gelegd als je verblijft in een hotel met een all-inclusive concept. Fantastische restaurants, een ruim assortiment (non)-alcoholische dranken, de mooiste zwembaden, een privéstrand en eindeloos veel faciliteiten. Wedden dat jij geniet van een zorgeloze vakantie? 

Wil je nóg meer? Tegenwoordig bieden veel hotels ook het ultra all-inclusive concept aan. De extra's van ultra all-inclusive zit vaak in het aanbod van alcoholische dranken! Meer aanbod in sterke dranken, cocktails, luxe ijskoffies en sapjes. Let op: per hotel is de betekenis van all-inclusive en ultra all-inclusive weer anders, lees daarom altijd goed de reisomschrijving!