Corona Zekerheidspakket Bagage altijd inclusief Geen reserveringskosten Meer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

✔ Last-minute Istanbul

In slechts 4 uur vliegen begeef je jezelf in een wereld vol culturele ontdekkingen, smaakvol eten en een aangenaam klimaat. Kies voor een last-minute naar Istanbul en laat je betoveren door deze waanzinnige stad. Naast het ruime aanbod hotels wat FTI in Istanbul heeft, is ook jouw bagage en transfer inclusief wanneer je een pakketreis boekt!

Bezienswaardigheden & hotspots Istanbul

Je zult je ogen uitkijken in zo'n magische stad als Istanbul. Er zijn zeker enkele dagen nodig om al het moois van deze stad te ontdekken. De stad kent meerdere prachtige moskeeën, waaronder de Hagia Sophia en de Sultan Ahmet moskee. De laatstgenoemde staat ook wel bekend als de Blauwe Moskee, dit vanwege de blauwe tegels in de moskee die afkomstig zijn uit het stadje İznik.

Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een last-minute naar Istanbul. De stad is voorzien van talloze winkeltjes waar je voor goede prijzen kunt winkelen. De bazaar van Istanbul is één van de grootste overdekte markten van de wereld waar je voor sieraden tot aan tapijten terecht kunt. Het Taksimplein wordt omringd door vele winkels, restaurants en cafés. Dit plein wordt ook wel het hart van modern Istanbul genoemd.

De stad Istanbul bestaat uit diverse wijken, in elke wijk kun je voor een ander doeleinde terecht. Zo vind je in de wijk Sultanahmet  de culturele bezienswaardigheden, staat de wijk Beyoglu bekend om zijn nachtleven en kun je je aan luxe vergapen in de wijk Nisantasi.

Boek jouw last-minute naar Istanbul

Een vakantie naar Istanbul is zeker een unieke ervaring. De magie van deze stad zal een onvergetelijke indruk op je achterlaten. De beste periode om Istanbul te bezoeken is in de maanden april, mei, september en oktober. In deze maanden is de temperatuur aangenaam om de stad te ontdekken en valt er vrijwel geen regen.

Bekijk de aanbiedingen