Corona Zekerheidspakket Bagage altijd inclusief Geen reserveringskosten Meer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

Inreisbepalingen voor Zuid-Afrika

Update: 10.01.22

Alle personen ouder dan 5 jaar moeten bij aankomst een negatieve PCR-test laten zien, die overeenkomt met de richtlijnen van de WHO en mogen bij vertrek niet ouder zijn dan 72 uur. Reizigers die zonder zo'n testcertificaat het land binnenkomen, moeten direct bij aankomst op eigen kosten een antigeentest ondergaan en bij een positieve testuitslag in een quarantaine van tien dagen gaan.


Bij binnenkomst moet een volledig ingevulde gezondheidsvragenlijst worden ingediend: https://www.airports.co.za/Documents/ENTRY%20SCREENING%20THQ.pdf. Het is raadzaam de vragenlijst bij het begin van uw reis bij u te hebben.


Van alle reizigers wordt ook verwacht dat ze de mobiele app "COVID Alert South Africa" ​​​​(https://sacoronavirus.co.za/category/covid-alert-sa-app/) op hun mobiele telefoon hebben geïnstalleerd, om reisgezondheid te hebben verzekering en dien hun bewijs van accommodatie inclusief adres in als quarantaine vereist is. Luchtvaartmaatschappijen en immigratiecontrolepunten controleren of aan deze vereisten wordt voldaan. Internationale reisziektekostenverzekering is niet langer verplicht voor toegang, maar wordt nog steeds sterk aanbevolen.


Doorreis en verder reizen:
De verplichting om bij binnenkomst in Zuid-Afrika een negatieve PCR-test aan te tonen geldt ook bij een geplande transit. Een bewijs van een bestaande ziektekostenverzekering is niet vereist, maar kan een vlotte doorreis vergemakkelijken. In- en uitreis over land van en naar Zuid-Afrika is alleen toegestaan ​​bij 20 grensovergangen (http://www.dha.gov.za/index.php/corona-virus-information). Daar zijn lange doorlooptijden te verwachten. Alle commerciële zeehavens zijn open.

Boek jouw vakantie naar Zuid-Afrika.