Corona Zekerheidspakket Bagage altijd inclusief Geen reserveringskosten Meer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

Menu

Inreisbepalingen voor Jamaica

Update: 22.12.21

Alle reizigers moeten vóór het inchecken voor hun vlucht een officiële reistoestemming verkrijgen op de volgende website: https://travelauth.visitjamaica.com/ 
 
Bovendien moet iedereen die het land binnenkomt vanaf 12 jaar een negatieve PCR- of antigeentest bewijzen, die niet ouder mag zijn dan drie dagen bij aankomst.

Een eventuele quarantaine na binnenkomst hangt af van de reden van de reis, de beoordeling van de persoonlijke gezondheidssituatie en de vaccinatiestatus van de reizende persoon. Volledig gevaccineerde personen hoeven niet in quarantaine als ze een negatieve PCR-test laten zien (niet ouder dan 72 uur bij aankomst). Voor overige reizigers geldt een quarantaineplicht, waarbij volledig gevaccineerde mensen zich hier met een PCR-test van kunnen bevrijden. Toeristen hoeven niet in quarantaine als ze alleen in de daarvoor bestemde toeristencorridors verblijven. De nationale toeristische organisatie geeft meer informatie over binnenkomst.
 
 
Bij binnenkomst is het verplicht om een ​​COVID-19-app op de smartphone te downloaden om het contact met de gezondheidsautoriteiten in een verdacht geval gemakkelijker te maken. Reizigers moeten bij het aanvragen van een inreisvergunning akkoord gaan met het downloaden van de app. Meer informatie is te vinden op de volgende website: https://www.visitjamaica.com/travelauthorization/traveller-categories.

Boek jouw vakantie naar Jamaica.