Servicecenter023 75219 20

✔ Verre reizen

Vlieg nét een stukje verder en ontdek een compleet andere wereld! Relax op de tropische stranden van de Malediven of ABC-eilanden of kies voor een combinatie van relaxen én cultuur en kies voor Thailand of Bali. Deze bestemming én nog veel meer verre vakanties boek je bij ons!

Waar gaan onze verre reizen naar toe? 

Als je kiest voor een verre reis ben je er van verzekerd om na een aantal uren vliegen in een totaal andere wereld terecht te komen. Bij thuiskomst zal je een rugzak vol verhalen met je meedragen en heb je herinneringen gecreëerd die je nooit zult vergeten! 

Elke bestemming heeft zo zijn eigen verhaal en charme. Of je nu wilt genieten op de bounty eilanden van de Dominicaanse Republiek, de jungle van Thailand wilt verkennen of wilt shoppen in de grootste shoppingmall ter wereld in Dubai, met ons aanbod aan verre reizen kan dat allemaal. Of je nu op zoek bent naar een een goedkope of last minute verre reis, bij FTI vind je het allemaal! 

Pakketreis of zelf samenstellen 

Een verre reis kun je zowel zelf samenstellen als in een pakketvorm boeken. Aan beide zijn voordelen verbonden, zo heb je bij het zelf samenstellen van een reis de touwtjes in eigen handen. Je kunt zo zelf bepalen op welke dag en tijd je graag wilt vliegen, in welk hotel je wilt verblijven en of je eventueel nog door wilt reizen. Ideaal dus als je naar meerdere bestemmingen wilt bezoeken!  Een pakketreis is handig voor degene die liever alles geregeld wilt hebben en geen tijd wilt investeren in het zelf uitzoeken van vluchten en accommodaties. Met het boeken van een pakketreis kan de voorpret meteen al beginnen!

We zetten graag al onze verre bestemmingen voor je op een rijtje: