Vakantiebestemmingen Europa

Mooiste vakantiebestemmingen buiten Europa

Alle vakantiebestemmingen van FTI

Duik in de wereld van het grootste koraalrif ter wereld, “The Great Barrier Reef” voor de Oostkust  van Australië of bewandel de paden van de “Lord of the Rings” door het wonderschone landschap van Nieuw-Zeeland.

Of bezoek de Verenigde Staten, om de fascinatie voor het land te begrijpen moet men het zelf beleven. Dit geldt eveneens voor Canada, dat is een land wat men gezien moet hebben, met zijn ongerepte natuur in combinatie met moderne metropolen.

 

Voordelig reizen met FTI – in alle vakantiebestemmingen goedkope vakanties vinden

Een reis om de wereld is wellicht de beste manier om jezelf echt te leren kennen. Of wellicht is een wereldreis niet nodig om jezelf te leren kennen, maar vakantie is altijd goed voor het lichaam, ziel en geest. Vaak denkt men dat dit ontzettend duur is, maar dat is alles behalve waar! Met FTI reist u goedkoop naar de meest geliefde vakantiebestemmingen ter wereld. Bent u op zoek naar een hotel, pakketreis of alleen een vlucht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, voor iedere wens hebben we leuke aanbiedingen voor ieder jaargetijde.

Simpel een goedkope vakantie boeken

Goedkope vakantie boeken? Gebruik onze snel zoek plug-in om de voordeligste aanbieding te vinden en te boeken! U kunt hier precies aangeven in welke periode u wilt reizen, hoe lang de reis duurt, hoeveel reizigers meegaan, de vertrekluchthaven en wat voor kamer u zou willen boeken. Wanneer er geen passende aanbieding is tussen het voorgestelde aanbod en u bent avontuurlijk ingesteld, dan kunt u altijd nog een kijkje nemen tussen de last minute reizen. Met deze aanbiedingen kunt u nog goedkoper op vakantie! Of u nu op zoek bent naar een reis naar de Canarische Eilanden, Spanje, Egypte, Turkije of een verre bestemming, in het last minute aanbod vindt u de voordeligste aanbiedingen exclusief bij FTI. Ga er eens lekker tussenuit voor een paar dagen, of nog beter voor een hele week! Gewoon doen!