Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Vakantie Costa de la Luz

Costa de la Luz is een prachtige locatie die elke bezoeker de gelegenheid biedt te genieten van zon, zee, heerlijk eten en een mooi cultuur. Costa de la Luz heeft maar liefst 300 zonnige dagen in het jaar. Dit maakt dat je tijdens het brengen van een bezoek aan het paradijs niet van een bepaalde periode afhankelijk bent. Er is een kust met 270 kilometer aan strand. En deze stranden zijn erg aantrekkelijk voor het oog. Met een helderblauwe oceaan en mooi wit zand kom je tot rust terwijl je geniet van het live muziek van de strandtenten.

Bezienswaardigheden & highlights Costa de la Luz

De stranden in Costa de la Luz maken het mogelijk om te genieten en tot rust te komen. De zonsondergangen zijn erg mooi om te aanschouwen en de atmosfeer is als geen ander. Ook is er heerlijk voedsel waar je geen genoeg van zal krijgen.

Een bezoek aan het Sajorami beach maakt dat je kunt genieten van verse vis en garnalen. Ook wordt er dagelijks gegrild vlees geserveerd. Internationale gerechten worden ook klaargemaakt als je van een andere keuken wil eten. Er is ook altijd muziek aanwezig of dit nu live muziek is of door dj’s wordt afgespeeld. Wil je na het eten niet meteen weg overnacht dan in een van de appartementen. Zo ben je de volgende dag weer meteen op het strand om opnieuw te genieten. Wil je liever iets anders dan overnachten in een appartement, probeer dan één van de houten cabanas uit!

Bij Playa las Tres Piedraseen vind je ook een andere strandtent, namelijk Chinini Beach. Het eten hier is geweldig en de cocktails blijven maar stromen. Hier kun je heerlijk liggen op ligstoelen en de service wordt tot aan de ligstoelen geleverd. Zo kun je ontspannen zonder enig iets zelf te hoeven doen. Hier zal je ook kunnen genieten van fijn muziek terwijl je geniet van het prachtige uitzicht.

Tijdens een vakantie Costa de la Luz is liggen aan het strand geweldig, maar voor wie ook iets anders wil doen zijn er tal van activiteiten. Zo kun je meer leren over de aanwezige flora en fauna in het Nationaal park Donana. Foto’s maken hier doe je niet alleen van flora en fauna, maar ook van het uitzicht op Marismas, waar je heerlijk van kunt genieten. Bezoek ook de Sherry driehoek om te genieten van heerlijk eten. Zo vind je er hartige ham en verse garnalen. Een bezoek aan het Sherry driehoek zal je niet teleurstellen!

Boek jouw vakantie Costa de la Luz

Costa de la Luz is prachtig om te bezoeken met een geliefde of met vrienden. De activiteiten zijn er volop en er is echt iets voor iedereen. Ook heb je erg veel all-inclusive mogelijkheden bij het boeken van deze reis.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again