Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Vakantie Seychellen

De Seychellen bestaan uit zo'n 100 kleine eilandjes. Er zijn 3 hoofdeilanden: Mahé, Praslin en La Digue. Het grootste eiland hiervan is Mahé en kenmerkt zich door ongerepte natuur, een turquoiseblauwe zee en de fijnste zandstranden. Hier is het echt even genieten en alles los laten. Het lange strand Beau Vallon is het bekendste en populairste strand van de Seychellen.

Maak kennis met een van de kleinste hoofdsteden ter wereld op het eiland Mahé

Het grootste eiland van de Seychellen bekoort met zijn ongerepte natuur en turquoiseblauwe zee. Vooral het lange strand Beau Vallon in het noorden van het eiland is heel populair. Op Mahé bevindt zich ook Victoria, een van de kleinste hoofdsteden ter wereld.

Zeekokosnoten op het eiland Praslin
Praslin beschikt over een van de mooiste stranden ter wereld: Anse Lazio. Hier vind je ook de beroemde coco de mer (zeekokosnoot) die in het UNESCO-werelderfgoed "Vallée de Mai" groeit.

Maak een fietstocht op het eiland La Digue
Het sprookjesachtige, kleinste eiland van de drie hoofdeilanden betovert vooral vanwege de prachtige omgeving. De talrijke kleine baaien met granietrotsen, witte zandstranden en veel tropische planten op het midden van het eiland maken indruk op iedere bezoeker. Het eiland heeft slechts een oppervlak van 10 km en is daarmee perfect om op de fiets te verkennen.

Buiteneilanden van de Seychellen

Cerf Island: het eiland Cerf verbluft vanwege zijn authenticiteit en ligt bovendien in het beschermde natuurgebied van nationaal park Sainte Anne Marine, in de buurt van het hoofdeiland Mahé. Voor liefhebbers van natuur en rust is Cerf Island het ideale eiland.

Denis Private Island: het kleine koraaleiland met stralend wit zandstrand, ongerepte natuur en de turkoois blauwe lagune ligt in het midden van de Indische oceaan. Beleef de romantiek, de afzondering en het eenvoud op een luxe manier. Het beschermende koraalrif omringt het eiland en biedt toegang tot een fascinerende onderwaterwereld,- die zeker de moeite waard is om te ontdekken.

Silhouette Island: het op twee na grootste eiland van de Seychellen geldt als geheime tip en is een paradijs voor zonaanbidders, natuurliefhebbers en wandelaars. Je vindt er kronkelpaden die zich een weg banen door het tropische bos en een schitterend uitzicht bieden op de donkerblauwe oceaan. Breng ook een bezoek aan de reuzeschildpadden, die hier gefokt worden.

Bird Island: als noordelijkste eiland van de Seychellen-archipel, op ongeveer 100 km van Mahé, beschikt het kleine groene privé-eiland naast heerlijke zandstranden ook over een rijk scala aan tropische vogelsoorten – ideaal voor natuur- en dierenvrienden.

Boek jouw vakantie naar Seychellen

Benieuwd geworden naar Seychellen? Boek snel jouw vakantie!

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again