Flexibel omboekenBagage altijd inclusiefGeen reserveringskostenMeer dan 35 jaar ervaring
FTI Homepage Logo

✔ Vakantie Lesbos

Lesbos is het op twee na grootste eiland van Griekenland en ligt in het noorden van de Egeïsche Zee. Kleine baaien, lange zandstranden, het milde mediterrane klimaat en natuurlijk de vriendelijke lokale bevolking maken Lesbos tot een populair vakantie-eiland. Een duik in de verfrissende zee, zonnebaden op het witte zandstrand, een wandeling of een bergtocht - op Lesbos zul je je zeker niet vervelen! Beleef een ontspannende vakantie op Lesbos - voordelige reisaanbiedingen vind je hier bij FTI!

Bezienswaardigheden en de natuur op Lesbos

Een bezoek aan de hoofdstad Mytilini is zeker de moeite waard. De havenstad nodigt uit tot een wandeling terwijl oude geschiedenis, kunst en culturele tradities overal te ontdekken zijn. Naast het archeologisch museum en talrijke artefacten, is het kasteel van de stad ook een bezoek waard. Wie in de hete maanden wat verkoeling zoekt, kan het bergdorp Agiossos bezoeken op een hoogte van 475 meter. Hier wachten je niet alleen traditionele huizen en kleurrijke gevels, maar ook tal van ambachtelijke ateliers. Het bergachtige landschap nodigt uit om te wandelen door idyllische bossen op het hele eiland. Overal worden rondleidingen aangeboden, waarmee je gemakkelijk de mooiste uitzichtpunten kunt vinden.

Baad in geneeskrachtige bronnen tijdens jouw vakantie Lesbos

De natuur heeft de geschenken op dit eiland royaal verdeeld. Naast een indrukwekkend vogelleven en de uitgestrekte dennenbossen zijn er over het hele eiland thermische bronnen verspreid. Geniet van een duik in de hete mineraalbronnen, die tot de warmste van Europa behoren. Op veel plaatsen, zoals Polichnitos en Eftalou, vind je niet alleen open thermale bronnen, maar ook charmante badhuizen eromheen. Je kunt dus het hele jaar door genieten van een ontspannend en genezend bad op Lesbos. Ervaar de betoverende baaien van het eiland en boek jouw Lesbos-vakantie vroeg bij FTI.

Klimaat Lesbos

Lesbos kent net als de andere Griekse eilanden een prettig klimaat met warme zomers en milde winters. In het voorjaar, tussen april en mei, kun je het hele eiland zien bloeien tijdens je vakantie op Lesbos. Vanaf april blijft het klimaat mild en zonnig, met de beste zwemtijd met warme temperaturen van juni tot eind september. Je kunt een gemiddelde van 29 ° C verwachten en talrijke zonuren. Tussen oktober en maart moet je daarentegen de huidige weersomstandigheden bestuderen voordat je boekt, omdat het in de herfst en winter veel veranderlijker is.

Bekijk de aanbiedingen

Connection to server was lost, trying to reconnect...

Connection to server was lost, please refresh the page to try again

Connection to server was refused, please refresh the page to try again